Onda je to - to. Mnogi su govorili da ipak ima veze između max tv-a i samog adsl-a, koliko god se to osporavalo i govorilo kako nema jedno veze sa drugim.
Imam maxtv. kad gledam nesto kaj je snimljeno snimalicom i istovremeno surfam preko wlana na laptopu, jako mi steka net, tj uzasno je sve sporo. brzina adsla je ona osnovna.1024.
zanima me dal je netko jos mozda primjetio takve smetnje. kad se ne gleda preko snimalice onda je sve ok.
dal je mozda problem u tome kaj se ovo vrti sa njihovog servera, pa meni usporava net?
evo,sad sam stavio jedan film snimat i opet je net usporen.
Zadnji uredio ExCenTric : 23-08-2007 u 23:08
Nemam potpisa, jer neznam kaj da napisem!:-(
Onda je to - to. Mnogi su govorili da ipak ima veze između max tv-a i samog adsl-a, koliko god se to osporavalo i govorilo kako nema jedno veze sa drugim.
Meni je sve OK.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
ne bi trebalo biti veze jer za maxtv ti povecaju bandwich, i druga vrsta signala je (barem sam tako shvatio iz price lika iz SZK). moguce da je u pitanju problem sa serverom...
a opet taj problem i nije tako rijedak...koliko puta mi se desavalo da mi veza puca,nkada nije preko 800 kbps... a nemam maxtv
jednostavno losa kvaliteta opreme,zice...t-coma
meni je isto sve ok...ne stekadal se gledalo snimljeno, ili da se snima...nema veze...meni je sve ok
![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
meni adsl radi odlicno,osim ovih smetnji, sve je drugo u redu. maxtv isto radi odlicno. nikakvih pucanja veze ni adsla ni tv nije bilo u ovih par mjeseci kaj koristim. samo sam ova stekanja primjetio.
nebi trebalo biti veze jer tv ima drugi kanal od net-a (mada ipak to sve od tebe do tkoma ide po jednom kablu).
a to da li ti smeta mozes jednostavno provjeriti pusti neki DL ili bw test i upali max sa snimalice.
Evo da se malo pojadam!
Nalazim se 5 km od centrale, na toj relaciji nalazi se bakreni kabel (četvorka) i uključuju mi maxTV bez pogovora (sto metara od mene ljudi nemogu dobiti ISDN, naravno to sam saznao kasnije). Za čudo sve je radilo ok do svibnja kada je i našem kvartu nadograđena brzina i moj ADSL i maksić se počeo raspadat. Dva mjeseca zovem, prijavljujem, sa tehničarima sam na bok, pišem dopise, idem u t centar bla bla i naravno ništa.
Ugovor još nisam uspio raskinut mada sam nakon tri mjeseca dobio odgovor na moj 100 prigovor (inače "odgovaraju u roku od 45 dana") da je njihova infrastruktura na mom potezu jako loša pa da ako ne uspiju naći alternativno rješenje da se obratim nekom stričeku na broj 01 xxxx xxx ali naravno zoveš zoveš i zoveš a on i dalje zvoni. Nema odgovora!!!
Svaki dan prijavim kvar uz jutarnju kavu, dečki dođu na teren obave potrebna mjerenja popijemo piće ako se sretnemo i sve dalje po starom. Koliko puta dođu meni (nafta nije baš džaba) bar da potroše ono kaj im platim.
Skupljamo dokaze pa ćemo na sud da kupimo novo auto!![]()
probao sam u ovih dva dana u nekoliko navrata provjerit kak radi kad je istovremeno gledam i snimam, i skidam i surfam na lapu. sve radi bez ikakvih smetnji. znaci vjerojatno sam uredaje ulovio u krivom trenutku,pa su se malo pobunili.
maxtv-aši! koji ste tv prijamnik dobili na korištenje?
scientific atlanta
Bookmarks