ja sam svog nabavio za 300 kn,toliko ti košta u servisima
Zanima me nabavna cijena ekrana za d600?ili ako netko želi prodati!Iz svih djelova Hrvatske me zanima nabavna cijena ekrana,ukoliko mi odgovara kupujem!![]()
ja sam svog nabavio za 300 kn,toliko ti košta u servisima
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
a koliko ti je koštala montaža?
imali još tko isti problemi,i kako ga namjerava rješit!??
ja imam isti problem, vjerojatno cu kupit kopiju u maloprodaji 70 €... p.s. zna li tko koliko kostaju nove baterije za d600? pustio sam ga na suncu i ode baterija..
pa neznam, ovisi koliko kosta zapravo, a ovaj..... neznam, nebih bas jako prekoracio 100 kn jer sam motorolinu bateriju platio 60
ok,javim ti!ako nabavim polovan samsung.
Jel zna možda još netko gdi bi mogao kupiti za samsung d600 ekran?
U oglasniku sam zval jedan servis i rekli su da košta 550kn sa montažom,a u europatradu košta oko 660kn!E sad dal mi se to uopće isplati,il netko zna nekoga jeftinije!Please help![]()
tuborg green(zajg) The lord of the drinks!!!
550 kn sa montažom? hm.... ako je kopija bez montaže 70€, a to je 520 kn.... po meni je onda to dobro, al napravi kako oces
meni je stari reko da u karlovcu neki tip može stavit ekran i prednju masku za 500 kn!brijem da ću to i napravit!
a ko je taj?
Bookmarks