Moze li se i gdje nabaviti ekran za D600? I ako nije bed otprilike nabaciti cijenu ^^
Moze li se i gdje nabaviti ekran za D600? I ako nije bed otprilike nabaciti cijenu ^^
Even though I walk through the valley of the shadow of death, I will fear no evil, for you are with me. Your rod and your staff, they comfort me.
Novi ekran i novu original masku sam platio oko 790kn s radom a ne sjećam se sad točno kolko je bio samo display a računaj oko 550kn.
Hvala na pomociAl mi jos treba gdje...
Even though I walk through the valley of the shadow of death, I will fear no evil, for you are with me. Your rod and your staff, they comfort me.
Ova cijena koju je Marin napisao najvjerojatnije se odnosi na neki privatni servis...u Europatrade-u bi platio duplo skuplje...ne znam, pogledaj ili se malo raspitaj di po Rijeci ima privatan servis, a mislim da ti je i Marin iz tog kraja pa ga pitaj...
Bom Chicka WahWah
onda se više isplati uzeti novi mobitel nego sam ekran....Izvorno postao El Niño
MAREEEEE (jesi ga primio) znas li?
Bookmarks