02.12, nakon prekidanja konekcije, ne uspjevam se spojiti na internet nakon desetine pokušaja.
Ista stvar mi se dogodila prije 1-2 mjeseca, te se nisam mogao spojiti na net dva-tri dana, stalno je javljalo error 678. zovem službu za korisnike, prvo me navode nove konekcije bla bla bla, ali ništa nije pomoglo i šalju mi svog čovjeka da pogleda u čemu je problem. Lik dođe za dva dana, proba sve i svašta, i ništa nemože se spojiti preko moga modema Kasde, koji sam dobio 2006 godine kad sam zatražio maxadsl. donese novi modem tomsona i spoji se bez problema.
Kaže da je modem pri kraju i da če možda tu i tam proradit...ISTINA
Novi modem mi nije dao jer nisam imao ugovor s njima, pa je reko da moram produljit ugovor i dobit ču modem za jednu kunu, u protivnom se plača 300 kn...
Reko ja šta ču sad bez interneta, produljit ugovor i to je to. Kad drugi dan meni proradi kasda, pa nisam išao za time..
Ugovor sam produljio kad sam vidio da je bila promotivna akcija di se nudilo "svašta" za 1 kn. Pošto sam osuđen na t-com, rekoh produljit ću uslugu i uzet onaj prijenosni hard, taman mi dobro dođe.
I sve do 02.12 kasda je radila i onda opet stari problem zovem službu za korisnike prijavljujem kvar, šalju svog čovjeka da pogleda šta je. U međuvremenu ja se suspjevam spojiti na net, šrethodno maltretirajući kasdu na sve moguće načine.... Danas me zove čovjek koji je trebao doči zbog prijavljenog kvara i kažem ja njemu da je sad sve u redu, da sam se uspio spojiti, iobjasnim kak sam 1-2 mjeseca unatrag imao isti problem.
kažem da sam produljio ugovor i uzeo prijenosni HDD za jednu kunu.
On meni kaže da sam trebao dobiti i Tomson modem i kaže mi da kontaktiram službu za korisnike, i zovem ja i objasnim situaciju, i on meni kaže da trebam produljiti ugovor još za modem!
Ja sad ništa ne kužim zašto moram još jedan ugovor sklapat?
jel bio tko u sličnoj situaciji?

Odgovori uz citat

Bookmarks