ja sam se pokušao registrirati, ali nisam dobio SMS sa onim verifikacijskim kodom...
EDIT: probao sam si poslati poruku, kao neregistrirani korisnik, i nije mi došla...![]()
Dakle, prenosim njegove riječi:
Ja napravio stranicu za slanje besplatnih SMSova na mobitele. Ako se registrirate, onda mozete SMSove slati i tako da izgledaju kao da su poslani s vaseg mobitela, pa ako onaj kome saljete ide Odgovori, odgovor ce doci vama na mobitel...
Stranica je jucer zavrsena, pa vjerojatno ima koji bug... ako na koji naidjete, saljite na besplatnisms@gmail.com
I da, uredno radi, ograničenja za broj poslanih poruka nema, jedino što ne radi sa Tele2 i Tomato mrežama.
Zadnji uredio zerobravo : 26-01-2008 u 19:05
ja sam se pokušao registrirati, ali nisam dobio SMS sa onim verifikacijskim kodom...
EDIT: probao sam si poslati poruku, kao neregistrirani korisnik, i nije mi došla...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
@zerobravo tnx 4 sharing
Stranica je super...samo malo dizajna nabacit i to je to...
meni radi super...
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
ne funkcionira koliko vidim....
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
koliko čitam da i Dark ima problema sa dobivanjem verifikacijskog koda na VIP, al to su naše interne
dakle, očito zasad je to jedan od bug-ova, rješenje javim kad se kreator izjasni![]()
Meni je došao za manje od 2 sec...
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
meni je doso verifikacijski kod ali nece slat sms-ove
Zadnji uredio sonyck : 25-01-2008 u 16:50 Razlog: evo poslao je ali za nekih 5 min
Radi bez problema ovako bez registracije,na vip i simpa stize za 2-3 sekunde.,
U svakom slucaju onome tko je napravio dajem 5+![]()
Za popust od 10$ pri kupnji na Banggood posaljite mi svoj e-mail na PM!
došlo mi je za sekundu
@F.E.A.R. kakav dizajn? pa ovako je i bolje, brže je puno, i ako bi htio sa mobitelom se spojiti, troši manje prometa..
sve radi svaka cast!!!!
Evo sad i ja mogu reći da radi, samo šteta što uvijek piše NetSMS, kad bi mogao odabrati što želiš, to bi ludnica bila![]()
hehehe
Uglavnom, svaka čast...na trudu
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
Radi i na BiH mreze,barem na 065,upravo probao.,
Za popust od 10$ pri kupnji na Banggood posaljite mi svoj e-mail na PM!
Svaka čast!!![]()
Meni radi bez problema!!
Koji bilo!
greška sa registracijskim kodom je popravljena. skripta radi na način da će sigurno servis s te strane potrajati, vrlo je jednostavna, čak ni sam autor ne vjeruje što je napravio
problem se javlja u nečemu drugome što bi moglo ugroziti postojanost servisa, no o tome nečemo unaprijed dok se nešto konkretno ne sazna.
radi kao singerica. Ovo u sticky, odmah sada odmah!![]()
Probao, ali kod za potvrdu ne dolazi ...
EDIT:
Probao kao neregistrirani slati na Eronet u BiH, i radi ... možda je problem s našim Tele2, da na njega ne dolazi, ni kod za potvrdu, ni poruka ..
EDIT2:
Molimo ne spammajte SMSovima... Hvala!
Da biste slali poruke sa svog broja, morate napraviti account.
Vejrojatno ne radi sa Tele2 i Tomato mrežama!
Brojevi se pisu u internacionalnom formatu, pa tako 0981234567 postaje +385981234567
v 1.0, last change: 25.01.2008.
Created by RobyHR