Pa to je sve cool al NOKIA je grozna marka bar što se mene tiče al čuj svaka pohvala za tvoj rad
nakon mukotrpnog rada koji je zapoceo jos prije ljeta dovrsio sam i testirao hrvatski prijevod za Nokiu 8250
napravio sam flash file sa 3 jezika:
Engleski
Njemacki
Hrvatski
--smatrao sam da ce to pokriti nase govorno podrucje
flash je posljednja 5.06 verzija za 8250
kako se stvorilo dosta prostora u PPM-u brisanjem korejskih i slicnih jezika ubacio sam 68 nokijih tonova sa ostalih modela (izmedju ostalog moj legendarni bounce sa 8850)
testirao sam i sve radi savrseno, prijevod je originalni sa Nokie 8210 uz neke moje malene izmjene i nadopune jer 8250 ima vise opcija (composer, screensavere i chat)
dakle moguce je uzeti taj flash file i staviti HR na bilokoju 8250 ili uzeti njega i u kombinaciji s EEPROMOM Nokie 8250 od novijih 8210 napraviti takvu 8250
Pa to je sve cool al NOKIA je grozna marka bar što se mene tiče al čuj svaka pohvala za tvoj rad
Viva la Nippon!!!
Evo ga master_nt krampom po tipkovnici...
Nema loših aparata nego korisnika...
jsp_m gdje se može isčeprkati ovaj biser pošto ima ljudi koji bi to probali!![]()
za sada sam flashao samo jedan telefon jer stitim svoj patent
radim na T9 za 8250 HR i novim menijima (zakljucavanje telefona security kodovima)
ali flash je gotov i bez toga, ali 4sale (dakle samo saletu dajem)
veri najs ,brat ima 8210 pa mozda jednog dana potrazim uslugu flešanja.Samo naprijed sa programiranjem.
Bookmarks