Pozdrav,
imam problem sa navedenim mobitelom. Naime, prilikom zvanja mobitel postepeno stisava zvuk u slusalici dok na speakerohone-u sve radi normalno.
Zanima me da li se itko susreo s tim problemom te ima li kakvo rjesenje osim na servis![]()
tnx
Pozdrav,
imam problem sa navedenim mobitelom. Naime, prilikom zvanja mobitel postepeno stisava zvuk u slusalici dok na speakerohone-u sve radi normalno.
Zanima me da li se itko susreo s tim problemom te ima li kakvo rjesenje osim na servis![]()
tnx
earlog.com - your source for quick reviews
probaj ono >*<<*<* pa servisni testovi pa slušalica i tamo ga probaj pojačati !!
★★★★★
Puno hvala, stari! evo probao sam uci u taj meni i tamo je sve ok. onaj zvuk koji ispusta prilikom podesavanja glasnoce radi, no ne sprema mi postavku. naime, stalno kada ponovno otvoram tu funkciju prikazuje da ja glsnoca na 4 (od 7). Inace, pojacao sam glasnocu do kraja na nacin da prilikom poziva pritiscem one bocne tipke za pojacavanje/stisavanje.
Imas li jos kakvu ideju?
tnx
@ved123,
Naslov teme ti nije po pravilima. Procitaj pravila za ubuduce, ovaj put sam ispravio.
To što vi spominjete kao vraćanje postavke za glasnoću zvona je samo postavka za sam servisni test. Ta postavka nema APSOLUTNO nikakvog utjecaja na glasnoću zvona općenito na telefonu. Ovo stišavanje zvuka u slušalici je normalni, nije nikakva hardverska greška ili bug, to se događa na svim telefonima. To se ne može promijeniti, a i bilo bi glupo jer kad vam glazba svira na slušalicama ne čujete zvonjavu dolaznog poziva na mobitelu
Taj mobitel ima jednostavno pretih zvuk i s tim se morate pomiriti, jedino moguće rješenje je stavljanje zvučnog drivera, ali tu ne mogu puno pomoći jer ne znam kakve drivere koristi K610i (.apf ili .zapf).
Xpango ne donosi ništa. Ne trošite vrijeme.
znas kaj, fora je u tome da nije stalno tih zvuk pa mi to nije jasno na koju foru se stisava i zasto. meni se to cini kao bug, ma koliko mi suteli o tomesoftver je zadnji bar tako kaze kad ga pokusam apdejtat preko gprs-a.
nego, kaj ako slusas mjuzu na slusalice, ne bi li trebao onda u slusalicam zvonit. mozda glupo pitanje, al nisam to nikad probao jer nemam slusalice niti imam potrebu za istima trenutno.
uglavnom, problem je prestao. imam neki filing da je mozda bio problem u t-mobile mrezi iako mi je to malo cudno.![]()
mislim da je ovo![]()
moze![]()
iPhone 5s 16 GB
Bookmarks