zainteresirao me ovaj mob pa me zanima da li mu je softver brz ili je sranje kao npr k700i i koje su mu mane?
zainteresirao me ovaj mob pa me zanima da li mu je softver brz ili je sranje kao npr k700i i koje su mu mane?
Je, puno je brzi, a mozes sam staviti novu verziju preko USB kabla koji dobijes uz telefon. Mane: ne znam, nisam jos nasao![]()
iPhone 5s 16 GB
kako stavit novi software i nisam siguran da sam dobio tu noviju verziju software-a.kupio sam mob u ducanu.Izvorno postao imatic
DUKE II CMGSN
Dobar je i brz softver, barem po meni !
Forumaš godine :)
Ja imam D750.Ne znam jel identičan software kao i kod K750,osim što je brendiran.Stvarno sam prezadovoljan.Nema mane.Kod motorole v300 sam stalno nešto mijenjao,jer me jako iritiralo sporo pisanje poruka nakon 160 znakova.Ovdje je sve za 5.
Zasto ne stavis soft od k750i ?Izvorno postao Mraz
Forumaš godine :)
možda jer nisu kompatibilni?Izvorno postao sezam-picika
zakaj nisu kompatibilni?Izvorno postao Inovator
Zasad sam jako zadovoljan.Nemam razloga za promjenu softwarea.Nisam znao da nije kompatibilan software od K750 i D750.Kad ću htjet nešto mijenjat,odem na njihove službene stranice i provjerim sve šta ima novo od softa za moj mob.Puno ljepše napravljeno nego kod motorole..Izvorno postao sezam-picika
Mana bi mu bila... kaj nije symbian... he... he... da...
k750 je puno bolji i brži od k700 evo ja sam do prije par dana
imao k700 a sada koristim k750 i razlike su očite!
Ma, super je način na koji je brandiran D750i. Nema nekavih tipki sa svih strana kojim se automatski spajaš na internet, a i ne kuži se toliko da je brandiran uopće.
To su dva različita uređaja. Kako bi se samo tako mogli stavljati softveri iz jednog u drugi uređaj?
Pa isto kao i K750 i W800 (kad se K750 pretvara u W800)
iPhone 5s 16 GB
Ali AFAIK hardverski su kompatibilni. Ne?Izvorno postao frish-KI
Da. K750 i W800 su potpuno isti, samo sto W800 ima FlightMode (za slusanje glazbe bez paljenja moba (za avione, bolnice)) i dobiju se malo bolje slusalice uz njega. Zato ljudi stave firmware od W800 u K750 i promijene prednju i zadnju masku
Nisam siguran, ali mislim da i D750 spada pod tu grupu tri ista telefona
iPhone 5s 16 GB
Trebao bi, kad je D750i isti kao i K750i, samo je razlika u kućištu. Ne znam da li taj brandiran softver ima kakve veze...
Ako ti je telefon brandiran ne mozes preko Sony Ericssonovih stranica staviti "cisti" firmware ili za W800 ili K750 nego dobijes originalni za D750. Jedino preko DaVinci updatea (tako se i K750 mijenja u W800), a to kosta oko 10 Eura. Na sony ericsson updateu isto se dobije brandiran
iPhone 5s 16 GB
Kako god da bilo, ja sam super zadovoljan sa sadašnjim softverom i ne mislim ga ići mijenjati samo da bih vidio u čemu je razlika.
Ma sve ti je to isto. samo ako imas garanciju odi u electromagic da ti stave novi software (besplatno) jer ima nekih ispravaka. Zadnji ti je R1N035
iPhone 5s 16 GB
ok.softver mu je super.da li ipak ima nekih mana?da li se dobije usb kabel i cd?
Dobije se USB kabel i CD. Meni je joystick stekao i onda sam ga odneo u Electromagic i rekli da ce mi staviti novi firmware
iPhone 5s 16 GB
pa normalno kad moraju! zato i je uvijek dobro imati garanciju
je, al me garancija kostala 700 kn vise nego na crno, al sad mi je drago sto sam ju uzeo
iPhone 5s 16 GB
znaci kao i na k700,problemi sa joystickom?
Bookmarks