nezna nitko ha?a jel ima kakav drugi program treba mi samo da prebacim poruke s moba na komp?
a probao sam sva 4 koja imam ponudena pa nista...kad ustekao mob me trazi drivere koje nemam jel treba jos kaj posebno instalirati?
nezna nitko ha?a jel ima kakav drugi program treba mi samo da prebacim poruke s moba na komp?
MyPhoneExplorerIzvorno postao EagleONE
![]()
There are no shortcuts in evolution.
jel ovaj najnoviji vrijedi i za w800i,i ako da,jel se moze na njemu iskljuciti zvuk kamere dok se slika?
Nije jos izasao za W800, a za zvuk kamere, ne znam. Nekima se iskljuci nekima neIzvorno postao DARJAN333
iPhone 5s 16 GB
pa upali silent mode i neće ti radit zvuk kamere dok slikašIzvorno postao DARJAN333
![]()
ma znam to...Nego,pitam za ovaj software-jel ce to i onda radit...Jer na nekima ne radi...
When we are good,they never remember...
When we are bad,they never forget...
Kak sa FMA-om prebacit slike na komp jer nikak ne uspijevam..odem na sliku stisnem download i za svaku kaze not found??
Nije bitno stavio my phone explorer pa sljaka...nego taj bluesoil treba samo za spajanje kompa i moba jel?jer je imam neki drugi pa mi radi...
Jel ima netko da mijenja firmware blizu centra Zagreba... Znam da ima negdje na Malešnici, ali kako nisam mobilan (nemam auto) do tamo mi je tri dana jahanja... Tks
Imam SE W810i i htijeo sam nadogradit soft.
Trenutno imam R4CK003
Update Service mi kaze da imam vec najnoviji soft. a mobitel je kupljen prije cca 10mj.
Skinio sam sa SonyEricsson stranice sve sto se moglo skinit i opet javlja da je soft. najnoviji.
Sto je najgore ovo mi je prviputa da stavljam soft. na njega.
Ima ko kakav prijedlog ili objašnjenje?
Hvala
Cini se da ti je mob brandiran (Vodafone, T-Mobile), a za njih update firmwarea izlazi rijetko ili nikad.
IMHO, najbolje ti je da si stavis cisti firmware (XS++, Wotan, DaVinci, ...). Upute i tutoriale imas tu na forumu.
Nije brandiran, kupljen je preko oglasnika(nov zapakiran).
Bookmarks