Dobar mob, popravljen softver tako da ima nekih funkcijica više, ali ništa opasno revolucionarno. Kamera kao i na ostalim Motorolama, dakle za nuždu može poslužit. Baterija tak-tak, ako se dobro sjećam oko 3 dana traje.
Pozdrav!
Evo odlucio sam definitvno kupit K1 rejzericu jer mi je ova v550 vec stara.Pa ako ju neko ima bio bih zahvalan da podijeli dojmove...Trazio sam na search ali nisam nista nasao..
![]()
V550 nova sve difolt-e pa vise nije..enejblan java app,diliveri i spremanje sms-a na mob
Flex verzija:SE7479AXXQ506F
S/W Version:R376_G_OE.66.OER
Dobar mob, popravljen softver tako da ima nekih funkcijica više, ali ništa opasno revolucionarno. Kamera kao i na ostalim Motorolama, dakle za nuždu može poslužit. Baterija tak-tak, ako se dobro sjećam oko 3 dana traje.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Oj bludevil!kaj ima?
Baterija samo tri dana kazes?hmm.pa motorole inace imaju bolje baterije ili se to meni samo cini?
A jesu ispravljene one gluposti da npr pjesmu sa memorijske kartice mogu postaviti kao zvuk zvona?To na v360 nije islo bez flesanja...
V550 nova sve difolt-e pa vise nije..enejblan java app,diliveri i spremanje sms-a na mob
Je, to radi. I imenik je malo bolje podešen, i search postoji.
A baterija ko baterija, Motorole su dosta slabe. Ipak, tanke su, pa je to razlog. Ne znam gdje si ti vidio da baš duže traje - osim ako malo koritiš mob. Meni je trajala duže, mislim da sam je svakih 5 dana punio, ali ne pričam puno, ne igram se uopće, a mob sam gasio preko noći.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
pa na mojoj v550 traje 4 dana nakon 3 godine iako nije jedna od ovih tankih....ma malo mi je muka to kupovat na crno jer se bojim da mi je ne sjebu flesanjem.ali valjda ce biti ok....
evo ti jedna odlična recenzija pa obavezno pročitaj. LINK
Svaka cast.covjek je vecinu stvari reko kaj me znaima![]()
ak ti se stalno čisti prednji dio, samo napred!
mene više ne dira kad je packav, ionako se sjaji i kad je zmazan pa te ionako vide svi s druge strane bana jelačića
http://www.mobile-phones-uk.org.uk/motorola-krzr-k1.htm
samo sam prenio procitano![]()
Bok svima!
Interesira me sama izvedba telefona, tj. kućišta. Malo sam preletio po postu, međutim nisam primjetio da li je netko napisao...
Imao sam Black V3i... U usporedbi s tim kućištem koje vam je bolje? Jel' isto od aluminija? Ili je plastika?
Koji su sve modeli Motorole iz aluminija?
Zadnji uredio mlaky : 05-09-2007 u 09:42
Bookmarks