Pitanje je jasno...
...ako nemate jasan odgovor koji ce autorici teme pomoci da ostvari sto zeli...onda radje sutite nego da pisete gluposti.
imam jedan problem ... sumnjam u svog momka i zanima me da li postoji način da mu vidim poruke koje dobiva i šalje ... On je na pretplati i znam da se preko interneta može barem vidjeti mjesečni ispis na koje su brojeve slane poruke i koga je zvao, ali nemam pristup tome jer nemam njegovu lozinku
Molim nekoga tko se malo bolje razumje u ovo za pomoć
Unaprijed hvala
Pitanje je jasno...
...ako nemate jasan odgovor koji ce autorici teme pomoci da ostvari sto zeli...onda radje sutite nego da pisete gluposti.
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
doticna nije navela o kojem se operateru radi.
dobar grah daleko se čuje
Znam da se u t-mobile-u moze vidjeti web sms (nezma ima li toga u pretplati) ali nisam cuo da se moze vidjeti ispis poruka ;/
One day, sky went blue...
Mogla bi napisati i o kojem se urađaju / os-u radi.
Za wm ima takav programčić. Mogu se vidjeti logovi poslanih i primljenih sms-a i poziva čak i ako su izbrisani.
Ne bi ti preporučio da tako nešto radiš. Da nekoga ulovim da mi to pokusava instalirati gadno bih se naljutio.
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
POSTOJI PROGRAMČIĆ KOJI SE ZOVE SUPER BLUTUT (Super Bluetooth 1.8 Chaitanya) INSTALIRAŠ GA NA SVOJ TELEFON POKRENEŠ I MOMKU KAŽEŠ DA UKLJUČI BLUETOOT KAO PREBACUJEŠ MU NEŠTO SLIKU KLIP SMISLIŠ NEŠTO E KAD ON PRIHVATI KONTAKT UČITAŠ SVE NJEGOVE PORUKE I PRIMLJENE I POSLANE SVE IH IMAŠ U SVOM TELEFONU ZA PAR TRENUTAKA I KASNIJE ČITAJ
SVE ŠTO MOŽEŠ DANAS OSTAVI ZA SUTRA !!!
Gledaj,svaka takva radnja krsi zakon, i tu govorimo o kaznenom zakonu, zakonu o zastiti privatnosti itd. Ukoliko se posvadjas s deckom nakon toga, i ukoliko poznaje zakon,ima temelja za sudsku tuzbu protiv tebe. Pa cak i ukoliko mu ukrades lozinku.
Kad bih ja kojim nesretnim slučajem bio u bilo kakvoj vezi s osobom koja mi pokušava narušiti privatnost otjerao bih je iste sekunde za sva vremena bez ikakve priče. Ako imaš problem s dečkom, razgovarajte, ili nađi drugog dečka.
Ako već sada nema povjerenja između vas, razmisli koliko ta veza uopće ima budućnost. Povjerenje je temelj svake veze i ako tvoj dečko skriva nešto od tebe, pa makar to bilo i bezazleno nije dobro za budućnost te veze. Umjesto igranja detektiva i riskiranja problema za zakonom razmisli o otvorenom razgovoru.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Super Bluetooth 1.8 Chaitanya program NE RADI! Probao s Nokie na Nokiu i ne radi!
....
Postoji neki Super Bluetooth Hack... Za symbian. Medjutim, iako sam zena, u ovom slucaju necu stati na tvoju stranu i ne savjetujem ti da to radis. Ostali su vec napisali zasto. Besmisleno je potpuno! Ja ne bih gledala od momka poruke cak i kad bi mi dao sam da pregledam niti on gleda moje. To ukljucuje i lozinke za mail i sl. Nemam potrebu da to znam jer imam povjerenja, a svaki covjek treba prostor za sebe.
ajme bože moj, koja tema! sorry ali morao sam
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
Bookmarks