imaš W610i u hgspotu-2199,00
http://www.hgspot.hr/komponente.aspx?grupa=31
a mislim da sam ga vidio i u pevecu
ovako, imam par pitanja u vezi s kupnjom navedenih modela... planiram kupiti jedan od ta dva modela, iako mi se puno više sviđa w610i zbog walkmana , ali ga, isto kao i v630i, ima samo u VIP dućanima - a ja ne želim uzimati VIP + još onaj njihov ogavni Vodafone izbornik kojeg nemogu vidjet...
zanima me koji je od ta dva modela bolji za kupiti, i jel ih ima još negdje za naći osim u VIP centrima? prošao sam malo neke manje trgovine po zagrebu i nisam našao nijedan od njih na policama...
hvala unaprijed na odgovorima !
Mess with the best,die like the rest ! ! !
imaš W610i u hgspotu-2199,00
http://www.hgspot.hr/komponente.aspx?grupa=31
a mislim da sam ga vidio i u pevecu
Mi6 Black
a jel zna netko jel se po tim dućanima isporučuju sa originalnim softverom ili i ti modeli imaju VIP Vodafone ili neki drugi takav softver?
W610 imas i u www.svijet-medija.hr
W610 dolazi sa originalnim SE softom (govorimo o ducanima ne o ovima u VIPu..)...
V630 je ISKLJUCIVO Vodafone model, dakle kao takav se NE MOZE kupiti nigdje sa ne-vodafone softom... tj to je model raden samo za Vodafone partnere (kod nas VIP)
K618 je ekvivalent v630tki ali mislim da ga nema kod nas u prodaji...
S obzirom na razliku u cijeni preporucam v630...a sigurno ce uskoro biti dostupan i debranding kod lokalnih unlockera...
...uzmi v630 jer je razlika u cijeni prevelika, bez obzira na vodafone soft ...
ma meni taj softver baš jako smeta, one šugave ikone ko da su iz 19. stoljeća... neznam, moram dobro razmislit kaj da uzmem... a i walkman mi je ajmo reć dosta važan jer mi crko mp3 player...
EDIT: jel mi možete reći gdje se nalazi njihov zastupnik Electromagic? možda bi kod njih kupnja bila nešto povoljnija...
Zadnji uredio Crash~Override : 28-07-2007 u 15:12
pa neznam , meni frend ima v630 , meni se nesviđa ni vanjskim izgledom , a da nepričam o vodafonu , mislim da ti je najbolje kupit k550 , stavit software od w610 , imaš walkman mob , a k550 je mnogo jeftiniji od w610 . pa sad ti odluči![]()
u svakom slucaju w610 jer je onaj usrani vodafone softver stvarno nepodnosljiv.
slažem se s veprom-w610i
Nokia 3410>Nokia 2100>Nokia 3220>Siemens C65>Nokia 6610i>Sony Ericsson D750i>Sony Ericsson W850i
Carpe diem
w610, v630 mi je ruzan mobitel, izgleda mi plasticno kao neka marka iz treceg svijeta. a ne treba spominjat slushke i memorisjsku karticu koju dobijes s w610, skupi malo vise love i naruci si w610 u hgspota ili gdje vec.
pa tamo sam i mislio kupiti jer mi se neda tražiti okolo po dućanima... vidio sam w610 u importane centru u onom malo većem dućanu na -1 razini, cijena 2100 kuna, ali nekako bi radije kupio u Hg Spotu iako je 100 kuna skuplji...![]()
a ono, zapravo ti moze bit svejedno gdje uzimas.![]()
dobro ako baš hoćeš uzmi w610 , ali ponavljam puno ti je isplativije uzet k550 i flashat ga u w610
i onda kolko jos potrosis na memorijsku karticu i slusalice... tuda negdje.
iako su tu negdje po preformansama,po meni uzmi w610 ljepse izgleda!![]()
My mind on money,
Money on my mind.
w610 uzmi preporuka![]()
red bull je zakon!!!!!!!!!!!!!
BALKAN-MEDIA
e sad sam bio u jednom dućanu i vidio sam izložen i w810i, cijena je tu negdje sa w610i, koji od ta dva bi bio bolji izbor? znači v630 definitivno otpada...
ja bi uzeo w610, novij je nego w810, a po meni je w610 i ljepsi od w810.
mene malo kod w810 privlači tipkovnica koja mi je malo čudna na w610... sad sam opet u dilemi...
ja sam novog k550i ,juče puko preko,wotan ,odabrao mob w610i i jezik i oni ga pukli u w610i,bez beda mob radi savršeno mob mi je star 2 tjedna ,ali moraš platit 7 eura za kredit ,ako ideš na tu soluciju javi se forumašu .......on ti kupi kredit i spojiš ga na usb i oni ti ga prebace u w610 i za 6 min ,jednostavno ,ne pokušavaj sa x++ ima puno bugova,bok
w610 ima do 64mb interne memorije, w810 samo 20mb, w610 walkman 2.0, track id... i 5grama laksi.![]()
se k550i ima interne 74 mb ,i evo slika kako izgleda kad je bačen na w610i,ušparaš lovu i dobiješ isti mob u drugom obliku ,mislim maski.
http://uk.youtube.com/watch?v=nsbl-kCn3sk
Bookmarks