podržavam, apsoštrumfno![]()
Da
Ne
...kandidiram se za moderatora tog foruma jer me to područje zanima,znam podosta toga te smatram da bi ga dobro održavao,te želim da pomognem drugima...a taj forum još nema moderatora pa bi volio da me podržite u namjeri da ostvarim želju...
...stoga,vaše sugestije,komentari,kritike...pišite i glasujte...
EMINEM
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
podržavam, apsoštrumfno![]()
moderiraj!
ja sam za to da svaki podforum treba imati svog moderatora, ali kao što kaže cyber tamo nema nekakvog prometa, a za moda se treba malo potrudit i kao što kaže zappan treba forum malo živnut, ako misliš da ga možeš živnut...
ukratko moj glas je da![]()
moze
![]()
NO Sikiriki
Opet ista stvar za koju sam već prigovaral , pa ću i opet. Moderatora treba predložiti netko drugi, a ne on sam. Nisu ovo predsjednički izbori![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Poslao: Sljaka
Moderatora treba predložiti netko drugi, a ne on sam.
i ja isto mislim, ali teško da netko zna ko hoće biti moderator (jedino ako se netko baš full trudi u nekom podforumu )![]()
..."sljaka",totalno te razumijem...ali kad ostali ne predlažu moderatora,onda on mora sam...ja sam naveo razloge i potrudit ću se da malo živne i taj podforum...
...i hvala SVIMA koji su me podržali...
zappan je nešto pričao da bi on za javu nekog tko se kuži u stvaranje aplikacija i tko je malo tehnički jak na tom području, pa ako eminem misliš da si to ti, imaš moju podršku...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
OK![]()
..."WB",ja mislim da sam dosta jak po pitanju toga,al još ću se potrudit da naučim više,jer to želim...
Ma budi sta cemo s tobom![]()
@WB.. to je bila ideja moja više oko toga da stavim developerski java forum, kao što je i onaj za web... ali za ovo je dovoljno netko tko zna kak se što instalirava po mobu i tak te spike.... a ako se razvije developerska rasprava, onda bi i developerski mogli pokrenut....
@Šljaka, točno to kaj Eminem veli, ja se nikad toga ne bih sjetio, ne visim na tom dijelu foruma...
you got my vote
ajd, eminem, pa nam organiziraj i oživi malo taj forum. sretno.
Bookmarks