utipka u mob *#0000#
i napiši koju verziju softa imaš trenutno na mobu...
Znači postaviš alarm i ujutro moraš isključiti mob da bi isključio alarm i da bi ti se prikazala slika na mobu!?
Čudno, ja nisam imao dosad nikad takvih problema...![]()
Zašto kad je telefon u šednji energije ne može prikazati alarm, podsjetnik, sastanak..., zvučno se čuje ali vizualno je mrtvo. I naravno onda nema pomoći već samo vađenje baterije jer sve zablokira i pozivi ili SMS se u tom trnutku čuju ali fon ostaje vizualno mrtav, a led dioda i dalje radi kao da se ništa nije desilo.
A sve normalno šljaka ako mi nisu postavljeni alarmi i ostali zadaci, tj. do onda dok se isti ne uključe.
Dali je netko imao sličan problem i kako ga riješiti!!!
utipka u mob *#0000#
i napiši koju verziju softa imaš trenutno na mobu...
Znači postaviš alarm i ujutro moraš isključiti mob da bi isključio alarm i da bi ti se prikazala slika na mobu!?
Čudno, ja nisam imao dosad nikad takvih problema...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Verzija je v 4.0726.2.0.1 od 26.06.2007.
da tako nekako ali nije problemu samo u alarmu već i kad su pitanju podsjetnici, sastanak, obveza ..., a ako je na Screensaveru onda sve šljaka, samo je u pitanju štednja energije, onda sve pada u vodu.
Čudno...
Tu verziju imam i ja, i sve radi normalno... a isto mi je uključena štednja energije...
Nebi znao... jesi možda probao napraviti backup (na komp ili memo karticu) pa formatirati mob...
ili si možda instalirao neku aplikaciju (screensaver ili nešto slično) pa da je do toga...
Sve sam isprobao i ništa se nije promjenilo, evo sada sam uspio pokrenuti sa orginal alarmom i bez Clock Screensaver, a sa HandyClock ne radi jer sam njega imao instaliranog pa je to možda bio problem, a zgodan je program. Sada ću isprobati sastanak ili obvezu preko Papyrus programa pa da vidim šta će se dogoditi i isključiti ću Clock Screensaver.
updateaj ga. ja imam verziju v 4.0727.2.2.1
Šta nije ta verzija od ME (Music Edition) ?
za obične N73, zadnja verzija softa je v 4.0726.2.0.1...
Samo jedan mali off: Jel možeš onu multifunkcijsku tipku namjestiti da kad ju kratko pritisneš da izabereš neku aplikaciju ili ti odma ulazi u mp3 palyer ??
@vsreter: daj ako ti nije problem, ako otkriješ koji je program uzrokovao tu smetnju, da napišeš o kojem se programu radilo... Hvala...![]()
Problem je uzrokovao jedan od ova dva programa Clock Screensaver ili HandyClock, jer sam izbacio obadva i sada šljaka normalno njegov alarm, a sastanak, obveza itd rade normalno preko programa Papyrus(odličan program).
Neznam na koju točno misliš tipku onu sa strane ili napred desno iznad tipke C ako je ta onda da mogu izabrat i složiti što hoću isto tako kad pokrećem pokrenem što želim, a ona sa strane me vodi direktno u slike i video.
Hvala na pomoći!!!!
ja sam isao sve po uputama ono kako od obicne napravit ME i skinuo sam verziju v 4.0727.2.2.1 .
kad sam imao soft od obicne s tom tipkom sam morao birati da li hocu mp3 player, radio, pregledavanje slika, itd. a sad kad imam soft od ME pritiskom na tu tipku odma ulazim u sam player.
Zadnji uredio zerobravo : 21-08-2007 u 13:22
www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...
Bookmarks