3660 sve isto sam još i kameru ima
Koji je mobitel po vašem mišljenju bolji,hvala na odgovorima
dario_mobifreak
3660 sve isto sam još i kameru ima
G I L E R A & N O K I A
3660, too!!!!!
SKR. je SKR. za SKR.
3660 ofkors... Pa engage je po meni... promashaj![]()
kronikus alkoholus
ej poshto sam ovdje dosta nov... muchi me jedan problemchich... kako da promjenim ovog avatara???![]()
kronikus alkoholus
hvala na odgovorima
dario_mobifreak
3660 ima kameru, a N-gage ima bolje upravljačke tipke, pa ako je za igre onda N-gage, a u svim ostalim situacijama je moj izbor 3660.
Meni su obje sranje jer izgledaju ko cigle
Al ipak je N-GAGE bolja
Mamama volim te ali mi je GT4 drazi
nokia 3660 kao i 6600 i 3650 ima mogućnost igranja svih igara sa n-gagea! naravno nije legalno ali postoji mogućnost tako da je 3660 svakako bolji.
chevapi for men
Pa bez kamere se ne zivi.. 3660..............![]()
SKR. je SKR. za SKR.
Nokia 3660 viruj mi...
n-gage ti je ko game boy i ima mob, a nokia 3660 ti je mob, digitalna kamera. . .
hrescan a jesi mu objasnio!!! to bi moj brat mogao reci koji ima 12 godina ... inache ngage ti je igraca konzola a 3660 je mob (dobar odgovor)
chevapi for men
...ispravak, ne mogu se igrati sve igre...Poslao: kappa
nokia 3660 kao i 6600 i 3650 ima mogućnost igranja svih igara sa n-gagea! naravno nije legalno ali postoji mogućnost tako da je 3660 svakako bolji.
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
ja na 6600 igram sve igre s n-gagea
G I L E R A & N O K I A
pa nije ni vazno jel se mogu igrati sve vazno je da se mogu igrati neke... ja osobno nisam niti jednu igrao nego sam to procitao davno u BUGU![]()
chevapi for men
Kada davno? U kojemu BUG-u na kojoj stranici? Ako je stariji od 5. mj. 2000. onda nemam taj broj.
Sve je to divno i krasno, 3660 ima više funkcija, ali zato i košta duplo više... ja mogu nabavit n-gage za 1800kn, sa svim priborom i 128mb karticom... A i u ducanu n-gage kosta 2600kn, a 3660 3500kn... Držao sam n-gage i stvarno je prvi put čudno, ali je ustvari pisanje i kretanje izbornicima odlično...
A nije ni 3660 puno manji... Mene je na njemu iznenadio ekran, ima 4096 boja, ali je slika stvarno super. Meni ne smeta što je pre velik. Meni je inače u džepu uvijek mob i mp3 player, tj. 2 uređaja, a ovako je sve u jednom. Baš taj "bumerang oblik" je fora kod njega. I dobra je stvar što se jako puno igara za njega može skinut s neta...
a sta nema N3660 65k boja??
Ima 3660, ali nema n-gage
Bookmarks