Sve sto vam treba je program za IRC, kao sto je npr. mIRC, proguglajte malo i naci cete ga bez problema.
Posto sam jos uvijek newbie mozda nesto i malo krivo objasnim no shvatit cete o cemu se radi...
Za aplikacije za palm ja se spajam na server irc2.secsup.org koji je dio EFNet mreze, sto to tocno znaci ne znam, ali znam da sam pod tip servera upisao Efnet
Kada se spojite na server napisete /join #PalmWarez ili ce vam iskociti prozor u koji samo upisete #PalmWarez i kliknete na join.
Nakon toga otvara se novi prozor. Aplikacije trazite sa @find ime_aplikacije , nakon toga ce vam se otvoriti par prozora gdje ce vam pisati koji korisnici su pretrazeni i imaju li tu aplikaciju ili ne.
Vas zanima red gdje pise Trigger:[ovaj dio je bitan], zatim se vratite u glavni prozor kanal #PalmWarez i napisete ovo sto se nalazi u uglatim zagradama, nakon toga spajate se na stroj doticne osobe, ukoliko je sve uspjelo kako spada mozete se koristiti naredbama dir, cd ime_dira, cd .. itd. udete u direktorij gdje se nalazi doticna aplikacija i napisete get ime_datoteke_koji_zelite_skinuti i to je vise manje to...
Uzivajte!
p.s.
Nemojte zaboraviti da je IRC skracenica od internet relay chat i da prvenstveno sluzi chatanju... tako da ukoliko vas nesto zanima mozete se i raspitati... btw, ukoliko malo pratite kanal vidjet ce te da svaki malo netko dostavi podatke o svom "server" zajedno s trigerrom koji je potreban da se spojite na njega pa onda mozete pregledavati njegove datoteke...
...naravno pošto se mIRC aplikacija naplačuje imate i jeftinjaka npr. HydraIRC (po meni bolji od mIRC-a i naravno besplatan)...
Za sve one koji se ovoga boje postoje i free stranice o kojima je bilo već rijeći pa probajte ovo...
(usput gog hvala za server i kanal)
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
Bookmarks