Kako 140 kuna od T-Coma? Koju si brzinu imao preko T-Coma i koji paket? Jer ako se ni jednom u mjesecu ne spojiš preko njih, naplatit će ti samo brzinu, ali ne i promet.
Prešao sam na Iskon u 5. mjesecu i danas sam dobio od T-Coma račun za ADSL flat.
Zvao sam T-Com, kažu... vi se s vašim korisničkim imenom možete bilo gdje u svijetu (sic!) spojiti na internet iako nemate ADSL priključak kod kuće
Zovem Iskon.... mi smo vam rekli da morate osobno odjaviti paket, mi odjavljujemo samo brzinu. Moš mislit kako su rekli. Tražim u onom ugovoru, ali nigdje ne vidim da piše kako moram osobno odjavit.
I tako mi je dakle ukupni račun za 6. mjesec došao iskon plus 140 kuna tcoma (za ništa) i još mi sad flet od t-coma raste i raste dok ga osobno ne odjavim
I šta ako ne platim t-comu? Šta mi mogu isključit? Će me tužit?
T10 -> T28 -> T630 -> x700 -> K800 ->E63 ->HTC Desire -> K800 (zamjena :) -> JiayuG3 ->S4 ->S6 -> Huawei Mate 8 -> Note 8 -> Xiaomi Mi11
Kako 140 kuna od T-Coma? Koju si brzinu imao preko T-Coma i koji paket? Jer ako se ni jednom u mjesecu ne spojiš preko njih, naplatit će ti samo brzinu, ali ne i promet.
Imao sam flet, i nisam se nijednom spojio, ali vele....mogli ste
T10 -> T28 -> T630 -> x700 -> K800 ->E63 ->HTC Desire -> K800 (zamjena :) -> JiayuG3 ->S4 ->S6 -> Huawei Mate 8 -> Note 8 -> Xiaomi Mi11
Ne mogu ti reći "mogli ste". Ili se jesi ili se nisi i oni to vide. Ne mogu ti naplatiti promet ako ga spojio nisi.
Je li to provjereno? Jer to mi nema nikakve logike. Zašto bi naplatitli flat ili 5 gb, a ne osnovni paket? Jednom sam zvao u vezi toga i dobio sam odgovor da se samo ne smijem ni jednom spojiti, ali se ne sjećam konkretno detalja.
Mora se staviti na 1GB da bi ovo važilo...
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Debilana na kvadrat.
Pljačka na kvadrat.
Iskon se pravi blesav, T-Com isto i račune uredno šalju..
Pa odi na korisničke stranice T-Coma, prebaci paket na najmanji i nemoj se spajati i to je to... Tako ja imam i nikakvih problema...
Svi smo mi u krastavcu...
ja sam od ovog mjeseca na optimi i prošli mjesec sam na t-comu promijenio 5giga na start paket,ali meni još uvijek piše na korisničkim stranicama 5giga za ovaj mjesec. i kada zovem t-com oni mi kažu da više nisam njihov korisnik. ako nisam više njihov korisnik kako mi mogu slati račune????? pa kaj oni misle da su??? lopovska banda...
Bookmarks