Imaš Nvidijin control panel i tamo imaš opciju da ti se slika prikaziva na monitoru odnosno TV-u. Potraži malo naći ćeš već...
Et doslo meni danas na pamet da pokusam spojit tv sa kompom,kablove sam kupio prije 2 godine i tada mi je neki majstor to prikljucio a ja sam to maknio pa sad ocu ponovo...kabal je dugacak 8 metara i izgleda ovakoscart uštekam u tv i ova dva djela u komp(jedan u graficku i jedan u izlaz za zvuk) e sad sta moram namjestit na kompu da mi to ponovno sljaka,skinuo sam neki tv-tool ali svejedno neznam
Graficka je gforce 4 titanium i ima tv-out a tv je schneider...pomagajte
![]()
![]()
Imaš Nvidijin control panel i tamo imaš opciju da ti se slika prikaziva na monitoru odnosno TV-u. Potraži malo naći ćeš već...
CARpeDiem*
Uspio sam sve namjestit,ali jedino nemogu gledat film u bsplayeru,idu slova a slika crna![]()
Moraš podesiti da ti je tv primarni ekran, a monitor sekundarni.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
nemožeš vidit, jer se overlay može prikazivati samo na jednom izlazu. ugl ima više opcija:
1. monitor i tv u clone, te ugasi overlay u bsplayeru ili
2. monitor i tv u clone, u postavkama grafičke postavi tv za "fullscreen video" izlaz (čim upališ film, slika bu na tvu prek cijelog ekrana, moraš u bsplayeru staviti titlove na overlay da bi ih vidio) ili
3. ak ti kartica podržava, stavi na dualview. Kad pokreneš film, samo ga mišem potegni na TV i povečaj.
svaki način ima prednosti i mane
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
Bookmarks