jeos nema nista revolucionarno.
navodno se sprema za koji dan tarifa za prijenos podataka. trebala bi biti nekih 100tinjak kuna pretplata za 1 GB. Nacuo sam, nije nista sigurno.
jeos nema nista revolucionarno.
navodno se sprema za koji dan tarifa za prijenos podataka. trebala bi biti nekih 100tinjak kuna pretplata za 1 GB. Nacuo sam, nije nista sigurno.
dobar grah daleko se čuje
hm... baš mislim kako bi trebali napraviti nešto, pogotovo do kraja mjeseca pred puštanje prenosivosti broja jer mislim da bi ih to moglo zakačiti. A i za podatkovne tarife bi bilo već vrijeme jer tu dobrano kaskaju. Uostalom, ako si ti načuo onda nema sumnje. In Nered we trust![]()
Kao što je K.Nered najavio: http://www.t-mobile.hr/2/20-20-40-50-00.asp
E to sam čeako. Ovo je ista cijena kao za ADSL. 100 kn - 1 GB. Mašala.![]()
Mislim da to ide samo ako imas vec pretplatu na call uslugu, tj. ne moze se samo uzeti web'n'walk :-(
Izgleda da je tako. A taman sam mislio kako se konačno isplati uzeti t-mobile karticu samo za net![]()
Elektro bonus i opcija TULUM traju do sutra.
Ima netko neke informacije sto nude za ljeto?
--
. [Lejzermaster]
Pa vec 2 tjedna ide Nokia je Simpa , to je za ljeto - 6080,6233 i 6288 sa 400kn popusta na uredjaj(bar tako kazu) i 500kn na Simpa racunu ili Flex paketu...
Nokia 3300 >SE T300 >3650 >N-gage > p800 >Trēo 600 > MDA Compact > MDA Compact 2 > Palm Treo 650 > E61i >BlackBerry 8300 Curve>Palm Trēo 680 /Nokia E71/Palm Centro>HP iPAQ 910c, Nokia 5800 XM, Palm Centro.
Ma slazem se ja sa time. Vjeran sam T-mobileu od samog pocetka simpe.
Ali imaju dva simpa ti i ja broja (oba iz 098 mreze) na kojima mi je minuta 60 lipa. Ostalo unutar mreze mi je 1,20, a van mreze da ne pricam.
Kaj je pretjerano je pretjerano.
Jasno mi je za signal i sve, ali ipak...
Mozda nas iznenade sutra...
--
. [Lejzermaster]
dakle, nova opcija koja je u ponudi ide od 01.07.
u biti, nije nova, pošto se i dalje zove opcija tulum. a koja je novost?
novost je ta što ćete sada za 20 kn imati svaki dan nakon 19 sati besplatne razgovore.
evo sa našeg službenog portala.
Od 01.07. do 31.08.2007. svi Simpa korisnici mogu aktivirati Opciju Simpa Tulum uz naknadu od 20 kn, koja omogućava pozive po 0 kn/min* unutar T-Mobile HR mreže, svaki dan od 19:00 do 07:00 sati, te subotom, nedjeljom i praznikom od 00:00 do 24:00 sata.
*uz naknadu za uspostavu poziva 0,25 kn/pozivu
Nakon aktivacije, opcija ostaje aktivna 30 dana, nakon čega se u navedenom promotivnom periodu automatski produžuje (reaktivira) ukoliko korisnik ima dovoljno novaca na Simpa računu.
Poboljšanje u odnosu na „staru“ Opciju Simpa Tulum
Korisnik za malo veću naknadu (20 kn) dobiva puno duže razdoblje u kojem može pozivati po 0 kn/min uz naknadu za uspostavu poziva. Ostale značajke ostaju iste (aktivacija, deaktivacija, reaktivacija, cijene-osim naknade...)
a za pretplatnike nista![]()
iPhone 5s 16 GB
Kaj i oni kopiraju politiku Tele2 prema pretplatnicima? Ja to isto moram platiti 100 Kn mjesečno, a razlika je da oni ne mogu razgovarati besplatno cijeli dan tijekom tjedna već samo od 19 do 7 sati. No, krasno.
Preplatnici razgovaraju cijeli dan besplatno a prepaid samo u to ograničeno vrijeme... dakle nije flat kao kod preplatnika...
Nokia 3300 >SE T300 >3650 >N-gage > p800 >Trēo 600 > MDA Compact > MDA Compact 2 > Palm Treo 650 > E61i >BlackBerry 8300 Curve>Palm Trēo 680 /Nokia E71/Palm Centro>HP iPAQ 910c, Nokia 5800 XM, Palm Centro.
Meni se prije par dana produžila stara opcija tulum. Što će biti sa mnom od 1.7.?
Hoće li se prebaciti na novu opciju tulum ili ću morati ponovno aktivirati?
dakle, za korisnike kojima je opcija aktivirana prije 1.7. vrši se automatska migracija, bez naplate dodatnih 5kn razlike.
tako da, kuje, možete još danas aktivirati to i hvaliti se kako ste opljaškali t mobile za 5 kn
hahahahaha
i da, netko je nešto kukao za unlimited - pljačka za pretplatnike je bila kada su simpići imali unltd za 25 kn. i da, naravno, ograničenje za simpu je 1000minuta, a za unltd 1500.
zbog dinamike noviteta i sl. u T-mobileu ovakva tema je podosta konfuzna, te vas molimo da svaki pojedinačni novitet objavite u zasebnoj temi, u kojoj bismo onda vodili diskusiju. Na taj način je olakšano pronalaženje željene informacije.
hvala
Bookmarks