....problem je doslovan naslovu, tj. danas mi moj cijenjeni i predragi EF81 pao u mašinu za pranje rublja (netko to zove i veš mašinu) koja je taman bila u procesu iskuhavanja "bijelog" (kako ovo zanimljivo zvuči) tj. direktno u onu vrelu vodu jer su ostala otvorena vrata a zaštita je skinuta sa vrata. voda je bila toliko vrela da kad sam izvadio mob iz njega se doslovno - pušilo
naravno iste sekunde sam skinuo bateriju, smirio svoje ionako kratke živce, uzeo fen i osušio ga. nakon cca 3 sata ga spojim na bateriju - prva reakcija - RADI. e al onda su nastali problemi. prvo nije vibra radila, pa je non stop na ekranu bio prikaz da je spojen na USB kabel, i nakon par restartanja, to dvoje se smirilo, vibra proradila, znak konekcije nestao s ekrana, al je onda počeo izbacivat poruku Umetnite ispravnu SIM karticu. nakon par propuhivanja i ciscenja kontakata, sve u svemu radi, samo mi se malo zna ugasital to je nista na onu reakciju kad sam ga izvadio iz vrele vode, vec mi se cifra od 1000 kn smanjila na racunu za novi mob kad sam ga vidio
dakle, eto, svatko ko ima doticni uredjaj, ako i ne valja sw-ski, moze bit ponosan na hw jer moj je danas itekako prosao, vruci, hard test![]()

) tj. direktno u onu vrelu vodu jer su ostala otvorena vrata a zaštita je skinuta sa vrata. voda je bila toliko vrela da kad sam izvadio mob iz njega se doslovno - pušilo 
Odgovori uz citat

Bookmarks