dakle ako bi mi netko mogao ukratko objasniti kako skidati npr. serije s torrenta,neda mi se više skidati s lime wearom a i nema baš neke ponude![]()
,dakle koji program mi treba(npr.Azureus)i kakav je sam postupak
![]()
pomoć![]()
dakle ako bi mi netko mogao ukratko objasniti kako skidati npr. serije s torrenta,neda mi se više skidati s lime wearom a i nema baš neke ponude![]()
,dakle koji program mi treba(npr.Azureus)i kakav je sam postupak
![]()
pomoć![]()
Nokia 3410>Nokia 2100>Nokia 3220>Siemens C65>Nokia 6610i>Sony Ericsson D750i>Sony Ericsson W850i
Carpe diem
Koristiš za početak mju-torrent (piše se utorrent)Skineš ga sa neta i samo ga pokreneš...
A skida se tako da odeš na neku web stranicu, skineš torrent koji hoćeš i odvučeš ga u prozor ili ikonicu programa kad se skine...i mju-torrent te pita gdje hoćeš saveati downloadani file i to je to...
A možeš i koristiti ugrađenu tražilicu u mju-torrent da nađeš ono što te zanima.
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
skines utorrent i skidas torrentesta je tu nejasno?
moras pazit na omjer seedera i leechera...
seederi,leecheri,torrenti -___-''
čekajte malo,ok skinem program,kakve torrente da tražim,torrent je ima programa ili..da pazim na,tko su seederi a tko leecheri
Nokia 3410>Nokia 2100>Nokia 3220>Siemens C65>Nokia 6610i>Sony Ericsson D750i>Sony Ericsson W850i
Carpe diem
Skineš program...torrenti su fileovi koje skineš sa interneta...a možeš ih naći na par siteova i na tim siteovima možeš pretraživati torrente...i kad nađeš torrent koji ti paše (koji odgovara traženom sadržaju) skineš ga i ubaciš u mju-torrent i on započne skidanje tog filea. Jasnije?
Seederi su ti oni koji shareaju, leecheri koji skidaju i shareaju skinuti dio filea. Poželjno je da torrent ima što više seedera, i ne previše leechera, a to se postiže tako da ljudi ostaju shareati i nakon što skinu file...
Torrenti su svi isti samo ih pokreces sa razlicitim programima(utorrent,bittorrent,comet).Seederi su oni koji djele fajl a leecheri su ak se nevaram oni koji skidaju i koji su vec skinuli.
seederi su oni koji skidaju i koji stave da se torrent seeda pa to poboljsava brzinu a leecheri su oni koji kad skinu torrent odma ugase seedanje a to usporava download,tako je to mislim
JEBESH TECHNO KAD SU KROFNE 2 KN
koji siteovi npr,kako ga ubacim,dragam sa mišom ili se on sam pojavi unutar programa dok stisnem download,ok ova sa seederim i leecherima kužim..
Carpe diem
LOL...ne. I seederi i leecheri doprinose brzini downloada i što ih sveukupno ima više to je bolje za torrent, ali bolje je kad torrent ima više seedera nego leechera. Leecheri shareaju file, ali ga i sisaju od tebe i od drugih, a seederi imaju već gotov file, i samo ga shareaju.
na kojim siteovima da to tražim?
Pojasnite mi ovaj dio:
i kad nađeš torrent koji ti paše (koji odgovara traženom sadržaju) skineš ga i ubaciš u mju-torrent i on započne skidanje tog filea
Carpe diem
Skini program mju-torrent za početak pa će ti sve biti jasno...
to razumijem ali ovaj dio onda ga ubaci..kako ubaci
Carpe diem
skužio sam![]()
![]()
![]()
vidjet ćemo sutra kak to funkcionira u praksi![]()
Carpe diem
Bookmarks