Odlučio sam jedan Tele2 prepaid broj prenijet u T-Mobile mrežu. Naravno, tu dolaze problemi s nesposobnim T-Mobile osobljem.
Otišao sam u T-Centar Makarska kako bi podnio zahtjev, uz sebe sam imao osobnu iskaznicu i Tele2 korisničku karticu. Čovjek koji radi u T-Centru me pogledao kao da nisam normalan. Počeo me odgovarati i govoriti mi kako to nije dobro, kako ću bit isključen tjedan dana (mo'š mislit), kako je bolje uzeti start paket... Ja sam bio ustrajan i jasno sam mu rekao da to želim. Uzeo mi je dokumente i počeo nešto prpat po računalu, to je trajalo 20-ak minuta. Nakon toga mi je rekao da on to ne zna napravit, da dođem drugi put, jer će se on informirati malo više o tome.
Dolazim drugi put nakon dva dana i srećem istu osobu na šalteru. Naravno, rekao je da je zaboravio prikupit informacije i da dođem ponovno.
Dolazim treći put danas i opet je taj tip ima smjenu (inače ih je 20 zaposleno u minijaturnoj trgovinici). Kad me je vidio, pao mu je mrak na oči, mislio je da ću ja odustat od svoje nakane. Opet mi je uzeo dokumente i buljio u njih. Ošao je u neku prostoriju i "telefonirao". Kad se vratio, kaže: "Sad sam ja zva upravitelja i on kaže da to nije moguće". Počeo mi je mazat oči kako se to ne može jer nisam punoljetan (imam 16 godina). Nakon toga sam mu dao do znanja kako sam upoznat sa svakom pojedinošću oko prijenosa broja, kako pratim sve usluge vezane uz telekomunikaciju i da ću poslat žalbu Hrvatskoj agenciji za telekomunikacije, na što me je on blijedo pogledao i zašutio.
Sad ja tražim od vas savjet, što da napravim, jer hoću po svaku cijenu prebacit taj broj (dolazi mi dobar mob.) i napraviti da T-Centar snosi posljedice. Kome da se obratim za svoj problem?

) i napraviti da T-Centar snosi posljedice. Kome da se obratim za svoj problem?
Odgovori uz citat
Bookmarks