ma 3g je najmanje bitan .... w880i je ljepši , al ja bi radje uzeo k810i
Pozdrav! Frend kupuje novi mob pa se dvoumi između ova dva sonyericssona... Isplati li se žrtvovat kameru i nešto više para za w880? jest da je ovaj 3g al' to još i nije toliko zaživilo na našim prostorima (RH)... Što vi mislite? tnx
Ne smeta mi sto spavam na engleskom, ali me nerviraju njemački podnaslovi
ma 3g je najmanje bitan .... w880i je ljepši , al ja bi radje uzeo k810i
www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...
ja bih se definitivno odlučio za W810...
W880 je jedino malo tanji, ali ima bolju rezoluciju displeya... ali je displey malo malena...
Prednost W810_ke je kamera sa AF_om, i puno udobnije tipke i jeftinije memo kartice.
Prednost W880_ke je u boljoj rezoluciji displeya, 3g_u, i tome što se dobije veće memo kartica...
W810 (zbog kamera i udobnijih tipki)...
@vatrogasac: ne radi se o K810, već o W810![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
joj koji sam ja sljepac.... u ovom slučaju opet bi se odlučio za w810i .
www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...
w880, noviji, 3g, displey, ljepsi, veca memo (nije bitno jel skuplja, jer valjda ti je 1gb dosta).
jedini problem sto je dost skuplji...
W810 definitivno
w810 zato sto je puno jeftiniji,atraktivan i ima kameru sa AF-om.
w880 je definitivno preskup,a ipak je to samo w810 u tankom i atraktivnom kucistu.
definitivno w810,jaci je u svim pogledima...hebes 3g
na crno je w880 nekih 2200kn(ispravite ako grijesim),a w810 oko 1000-1100kn.
mislim da tu ne treba nista dodati.
naravno da se isplati kameru zrtvovat s w810 na w880...jedino ako ti se pare daju zrtvovat? w880 mi je puno ljepsi i extra tanak, al je puno skuplji..
bio nekad oglas...
zashto bi netko htjeo w880, meni je taj mob veliki promasaj od SE, radije uzmem w850/k800 nego njega, u ovom slucaju uzmi w810.
w880 je puno ljepsi i noviji je model,,,....imo sam w810 njegova prednost je af,svjetlo i cijena,ali mene je jako zivciro onaj stariji softver pa mu je dosta trebalo za ucitavanja..
prednosti:
-> puno tanji od w810 sto je po meni najznačajnija prednost ovog telefona u odnosu na 810..
-> bolji display
-> m2 od gige; ona od 2GB dode 300 kn( pale su dosta cijene ovih kartica )
-> tipke zahtjevaju odredeno vrijeme privikavanja i onda postanu dobre za pisanje
-> walkman 3.0
nedostaci:
-> kamera nema AF
-> tel. nema radio
-> priključak za slušalice/punjač s bočne strane
Kaj briješ ti, pa w880 je uži od 850 koji je ujedno i predebeo zbog čega sam ga prodao, to mu je jedina mana bila....
Ne znam, 810 je sjajan mob i ako zelis walkman telefon + odličnu kameru, za tu cijenu je isplativiji od 880....![]()
Zadnji uredio wildbabe : 30-06-2007 u 13:24
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
s ovim se u potpunosti slazem.810 je sjajan mob i ako zelis walkman telefon + odličnu kameru, za tu cijenu je isplativiji od 880
w880 je walkman mobitel za pokazivanje,a to znaci i nesto visu cijenu.
w810 je odlican walkman sa jos boljom kamerom i ipak klasicnije dizajniran od w880.
w880 nije presirok.pogledaj samsung x820.
amm..zbog kamere w810 zbog dizajna w880 zavisi kaj ti treba...ono ja sam svoju m2 od gige prije manje od mj dana platio 300 knno dobro off topic sam...ja bi radije w880 ako ti autofocus nije bitan jer je mob dizajnerski odličan ali opet...tipke su čudne što me vraća na w810...ah,muku prepuštam tebi
U optimumu imas već dulje vrijeme 2GB SANDISK + PRO DUO adapter za 315 kn( plaćanje gotovinom)![]()
OT: Isplativije ti je na kraju uzeti 810 u svakom slučaju jer u to vrijeme još nisu krenuli s razdvajanjem serija i s ovim modelom su fakat napravili dobru stvar( koja se još može i modati), pa ćeš za manju lovicu dobiti više više toga....![]()
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Bookmarks