Prvo sam imao troumljenje w810i vs k550i vs k800i,ali zbog dosta velike cene k800i je otpao i naravno w810i sam odlucio uzeti.Ali nisam hteo odmah da uzmem w810i,nego sam ipak ostavio malo vremena da razmislim i odlucim se na sledeci korak,evo k800i je cena malo pala i kartice su malo pojeftinile.
Sad meni treba telefon koji ce imati znaci odlicnu kameru,solidan mp3 player,i naravno ostale funkcije.
W810i mi se mnoogo svidja,odlican dizajn,player,sluske,kartica,znaci sve,ali kad malo bolje razmislim w810i je isti kao k750i,a ja sam k750i imao i prodao da bih probao symbian i mnogo sam se pokajao jer sam to uradio,k750i je odlican telefon.Znaci uzimanjem bi se nekako vratio na k750i,sto meni odgovara ali nekako mi je glupo vracati se na isto.Mislio sam da predjem na visi nivo,k800i nema toliko ljudi i on nije tako star,w810i jos malo pa ce otici,a i sad ga svako ima jer Telenor ga daje u svojima paketima i dosta je jeftin i ovako u prodavnici.
W810i je sad 195e,a k800i oko 240e + jos kad bih uracunao 512MB karticu 30e,plus walkman sluske 20e to je oko 290e.Znaci skoro 100e skuplje da li vredi dati tolike pare,k800i stvarno ima dobru kameru i dobar player,veci ekran,noviji softver koji se meni dosta svidja i dosta je funkcionalniji.Zeleo bih da cujem misljenja nekih koji imaju w810i i k800i,ili su imali w810i pa presli na k800i ili suprotno
Imao sam znaci prilike da drzim oba i uporedjujem,w810i mi se mnogo vise svideo samo zbog dizajnaali ne patim da mi telefon izgleda lepo,vec da bude sto funkcionalniji
![]()

)

Bookmarks