na cd-u koji si dobio uz irda a moze i na netu,ako nema pošalji mail na koji da pošaljem i navedi za koji OS
Imam sams. s300m i kada ga povezem preko irda pc mi trazi driver za njega gdje da ga nadjem
na cd-u koji si dobio uz irda a moze i na netu,ako nema pošalji mail na koji da pošaljem i navedi za koji OS
plišani
?-------------?
Jesi siguran da ćeš mu mailom slat? Malo će dugo trajati osim ak nemaš ADSLNa www.samsung.com pronađi soft za svoj mob ako onaj na cd-u ne valja
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
!PAŽNJA ! uvijek proćitaj što piše ,nije tražen soft za mob. već driver za IRDA
plišani
?-------------?
Ja jako dobro znam što piše. Ako malo bolje razmisliš u S300 se nemre staviti nikakav software pa se podrazumjeva da sam mislio za komunikaciju mob-PC
hvala svim za trud ja imam easy gprs ver 2.1.5 i on instalise neki modem za samsung ali meni to ne pomaze
xp pro
Poslao: Hrc
Ja jako dobro znam što piše. Ako malo bolje razmisliš u S300 se nemre staviti nikakav software pa se podrazumjeva da sam mislio za komunikaciju mob-PC
vidim da si stručan u davanju informacija i uputa pa ja odustajem![]()
plišani
?-------------?
@agim skini ovo sa mog linka. To ti je najnovija verzija
mislis onog prethodnog jer ovdje ne vidim nikakav link.
Ja imam isti problem sa e100. Skinul sam easy studio, ali nemogu nikak spojit mob preko irde. Ima ko kakav driver?
Agim skini sa http://www.samsung.com/Support/Produ...=SW&language=#
Irgo imaš li ovo http://www.samsung.com/Support/Produ...=SW&language=#
Ak imaš odi u File/Setup/Port i odaberi "Irda"
Imam ovaj: EasyStudio PIMS & File Manager Version 1.0.0.1 WJ1. To sam dobil u zip file-u "Easy studio 1.1". Odaberem Irda i komp mi prepozna mob ali program nemoze komunicirat s njim. Probat cu skinut sa ovog tvog linka. Hvala. Javim rezultate...
Ma kakvi. U ovoj verziji mi niti ne daje opciju irde. samo com1 i com3. Imas mozda jos kakvo rjesenje za probati? Neznam stvarno vise kaj da radim...
Kak nemre komunicirat? Ako ga prepozna trebalo bi biti sve bez problema... Probaj isključit Easy Studio pa ga opet uključit
Evo proradilo. Neznam u cemu je bil problem, ali nakon formatiranja kompa sve radi ko vurica. Hvala na pomoci
Nema frke![]()
sve radi kako valja pozdrav i hvala
Bookmarks