Jesi li provjerio da li "sjedaju" dobro u utor za sluške! Nekad zna malo štekati ako nije dobro usjelo! Čak se i ikona za slušalice ne pokaže na display-u, a možda ti je i utor već razlokan i nema dobre kontakte!
Pozz svima,
imam problem sa navedenim tipom slušalica koji se manifestuje na sledeći način:
Pošto su mi originalne slušalice koje sam dobio sa telefonom imale neki problem sa konektorom (mislim da je u pitanju neka fabrička greška), kupio sam slušalice HS-3 i nakon nekih mesec-dva jednostavno je prestao raditi mikrofon. Otišao sam i reklamirao slušalice, dobio iste takve nove ali evo sada nakon otprilike istog perioda opet je mikrofon zatajio. Može li mi neko reći da li je problem u samim slušalicama ili je moj telefon na neki način krivac za to?
Hvala!
Jesi li provjerio da li "sjedaju" dobro u utor za sluške! Nekad zna malo štekati ako nije dobro usjelo! Čak se i ikona za slušalice ne pokaže na display-u, a možda ti je i utor već razlokan i nema dobre kontakte!
U školu sam im´o ja petice sve, samo iz vladanja bogami ne!
naravno to sam prvo pogledao ali ovo se dešava već drugi put. slušalice rade savršeno, ne gubi se kontakt, uredno su prepoznate od aparata jedino što je mikrofon u potpunosti zatajio. ne bi mi bilo čudno da nisu već druge iste takve slušalice u pitanju.
mozda si bas dvaput naletio na lose slusalice..
ma mene brine najviše ispravnost mog telefona, jer to je malo čudna slučajnost. Isti kvar na istom modelu slušalica dva puta u skoro istom periodu. Brine me da li je moj tel odgovoran što crkava mikrofon!
Probaj uštekati slušalice u neku drugu nokiu, pa vidi da li radi na toj drugoj nokiji...
Ako radi, onda je problem do moba...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Ne, mikrofon na sluškama ne radi ni na drugom mob-u. Ali bojim se da ne shvatate ono što mene muči...
Dakle ovako, kupio sam model sluški HS-3, nakon nekog vremena riknuo je mikrofon na sluškama. One i dalje reprodukuju zvuk bez problema ali je riknuo mic. Zamenio sam sluške, dobio nove (isti taj model) i opet nakon nekog vremena rikne mikrofon. Znači potpuno ista stvar se desila!
Mene zanima da li bi moj telefon iz nekog razloga (možda nešto sa naponom za mikrofon ili šta već drugo) mogao biti krivac za to što crkava mikrofon na slušalicama. Malo mi je bezveze stalno reklamirati slušalice ako je problem u telefonu!
Nadam se da sam sada bolje pojasnio moj problem.
Hvala još jednom na odgovorima!
Ništa,odnesi ga na servis da ga ispitaju jer nije moguce da svaki put imas peh sa slušalicama...
Bookmarks