Zna li mozda netko gdje mogu naci onaj video recorder za NOKIU 3650 da mogu snimati koliko imam free memorije?
Zna li mozda netko gdje mogu naci onaj video recorder za NOKIU 3650 da mogu snimati koliko imam free memorije?
A šta ceš to uopce pitati , na mojoj stranici![]()
CLICK HERE
www.terracro.com
A kako se zove taj recorder?
HipCam 1.02
Download here
![]()
www.terracro.com
Hvala!Samo mi reci molim te zasto nema nikakvog opisa aplikacija koje zelim skinuti?(mislim na toj stranici)
Koji bi mi mp3 player preporucio?Vec sam skino sa my-symbiana nekoliko njih, ali ja bih htio da mi se pjesme cuju samo na slusalice sto kod ne moze!
...mislio sam kod ovih...
Sorry
Ma neda mi se za svaki program pisati opis , svaki dan dodam bar 20 programa pa ko bi to sve stigao a i onako na net-u imaš opise svih programa i igara.
A što se tice MP3 ja koristim Mp32Go , meni je dobar ima dobru playlistu a slušalice stvarno nisam probao pa ti neznam reci.
www.terracro.com
Malo mi je sugavo na mobu slusat pjesme jer je dosta lose,pa bih htio na slusalice!
Posto mi se cini da imas Nokiju 3650 moram te nesto pitat!Evo ovako:stavio sam si na mob neke polifone melodije,mogu ih slusati,ali kada stavim neku melodiju da mi tako zvoni mob onda nece svirat nego svira nokia tune!Kako da to sredim?
Ja sam to rijesija na vise nacina:
1. Ides u profile i jednostavno za svaki profil recimo "General" odaberes melodiju koja da ti svira
2. Odes u contacts i odredis grupe recimo : prijatelji, posao, skola, off (za one kojima se ne javljas) i u svaku grupu jednostavno odaberes pripadajuce kontakte, odaberes za svaku grupu odredjenu melodiju te tako znas ko te zove tj. iz koje grupe.
3. Jednostavno udjes u contacts odaberes osobu ides na edit i dodas joj pripadajucu melodiju tj. po tonu mozes znati ko te zove. Ali u ovom slucaju to ne vazi ako si ga predhodno smjestio u grupu onda svira po tonu grupe.
![]()
ima jos bezbroj kombinacija sa Extended profiles pro i sa miniGPS-om ali to je dugo za objasnjavati , samo da ti recem recimo za miniGPS odredis profile pa prijavis CELL (baznu stanicu recimo kuce i škole) te kad izadjes iz dometa stanice kuce te udjes u domet stanice skole 3650 sam promjeni profila na recimo tiho ili sastanak ili neku koju ti odredis po meni cool program jednostavno must have !
P.S. Preporucujem ti moj Nokia3650 forum na hrvatskom ima nas relativno dosta te mozes doci do odlicnih informacija na adresi www.terracro.com/nokia/
www.terracro.com
Daj mi reci zasto me nece registrirat na tvojoj stranici?
Ma IE browser ima bug sa kolacicima (cookies) te ih ne moze dobro koordinirati s php scriptom ako me razumjes sta pricam.
U netscape i Operi sve stima za 5, mozda jedino da probas iskljuciti koristenje HttP 1.1 protokola:
>Tools>Internet options>Advanced > unmark HTTP 1.1 protocol
Ocisti cookies i temp internet files , te bi trebao se prijaviti na stranici, a za CRO forum sve stima tamo mozes kako hoces
www.terracro.com
Bookmarks