Kao pošiljatelja stavi sebe, a sve ostale adrese stavi u BCC polje. Tada će svi vidjeti samo tebe kao primatelja.
Kako maknut da se ne vide imena komu šalješ mail, odnosno da on ne vidi?!
Kako napravit npr.ja šaljem mail na 100 adresa, i da primatelj ne vidi kome sam ja slao adrese?! odnosno da ostane anonimno kome je sve slano?!
You Hack me!
We Hack you! by cafe.mobil team
Kao pošiljatelja stavi sebe, a sve ostale adrese stavi u BCC polje. Tada će svi vidjeti samo tebe kao primatelja.
Neki mail clienti dozvoljavaju i full-BCC, tako da u polje TO: ne treba nikog stavit: sve u BCC i to je to.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Ma najbolje je nabavit zmei mail sender pa moš slat kome oćeš šta god oćeš i on ne zna ko si
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
...a to ima svrhu koju???
Naravno uz tu opciju imaš i veliku vjerojatnost da će ti mail završiti u smeću jer će ga spam filter detektirati kao fake...
Imaš pravo,završi u neželjenoj pošti,al ja mislim da kad šalješ na *@net.hr,da bude u primljene stavke.Recimo,ja koristim *@gmail.com,i probao sam nekoliko puta poslati email s zmei mail sendera,nekoliko je puta završilo u neželjenoj a nekoliko u primljenoj pošti,ni ja ne kužim pa ako neko ima objasnit....
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
i meni se tak isto događa..
Bookmarks