Ludilo!!!
Ludilo!!!
Cestitam...
Opisi malo.
Forumaš godine :)
Imao sam ju u ruci upaljenu u dućanu - 4.890,00 kn.
Telefon je super, samo reci da li je joystick na ovoj bio potrgan
ili je i na tvojoj takav. Uopće nisam imao nikakvog osjećaja da ga
pomićem kako je tvrd. Jedino mi je to koma !!!
Točno, jojstic je malo kraći i čudniji za razliku od 7650, ali evo dva dana i već sam se navikao. Inače malo mi je veći problem pisanje poruka, jer je tipkovnica smještena u donjoj trećini telefona, a centar ravnoteže po sredini, tako je potrbno malo više paziti da telefon ne isklizne iz ruke. Ali, to nije ni blizu razlog da ga ne bi kupio.
Nadalje, prvo što se uočava (za razliku od 7650) je ekran. Ali stvarno je ludnica, nije samo to što 65k boja, nego je i osvjetljnje jače, tako da je Nokia ovim ekranom definitivno sustigla, ako ne i prestigla Samsung.
Ono što oduševljava za razliku od 7650-ice, je i trajanje baterije, danas je več treći dan, a "potrošile su se samo dvije crtice", uzintezivno drk.nje po mobitelu.
Samo još nisam skužio kako stvit logo, jer se direktoriji nešto različiti nego u 7650, naime nema direktorija c:\system\apps\phone\oplogo u kojem bi se trebao snimiti logo.
Pa ako netko zna, bio bih mu zahvalan.
Pridružujem se čestitkama, volio bi je i ja malo provozati.
takodjer![]()
Mogu ti rec da sam i malo ljubomoran na tebe!?!?(sala)
Kolko si tocno platio mob???
:zbunj
Hodam na dvije noge!!!
4998,00 kn u dućanu.
ludnica ljudi evo upravo gledam 1. program HRTa na Nokiji . stvarno Sience Fikšn
dobar grah daleko se čuje
kako to isusa ti ????????????????
Hell Ain't A Bad Place To Be
pa ima Real One player a HRT emitira za Real One
cili san u zaostatku moraću skupit oko 4000kn i kupit novi mobitel
evo uspio sam okinuti shot pa ti vidi.
![]()
nije baš neki al su baš Ivić i Tuđman naletili u kadar
mora da je ludnica kada si u svakom postu to naglasio!Poslao: KaKaV NeReD
ludnica ljudi evo upravo gledam 1. program HRTa na Nokiji . stvarno Sience Fikšn![]()
ulazimo u doba kad će se otkriti warp pogon i kad ćemo istraživati sve kvadrante ovog svemira
ovi novi mobovi su mi jebeni
obećao mi nered da će ić s tom nokijom na raskršće ljubljanske i savske, stat se s autom, upalit sva 4 žmigavca, mahati kameri i gledati se na mobu. sad je skužio i da može screenshot opaliti pa vjerujem da će vam poslati sliku tu na forum....
![]()
![]()
E ljudi jel zna tko mozda kolika je cijena nokie 6600 na "crno" ili preko oglasnika i jel ima kakav mozda savijet za kupovanje moba na "crno"!?!?
Hvala!
Hodam na dvije noge!!!
450eura kod bigbossa
volio bih ubosti taj mob...![]()
je je... mrak je telefon, jedino je ovaj 'naš' imao jedan pokvareni piksel, a mene to strašno živcira jer sam picajzla po tom (i mnogim drugim) pitanju...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
nakon sto sam ga ja primio u ruke cudi me da je samo jedan pixel bio pokvaren
1. kolko traje baterija na 6600?
2. kolko traje baterija dok slusas mp3ce?
3. jel prima sd i mmc ili samo mmc?
Poslao: coma_zgb
1. kolko traje baterija na 6600?
2. kolko traje baterija dok slusas mp3ce?
3. jel prima sd i mmc ili samo mmc?
e naznam dal da uzmem kuburu od djeda pa da prvo ukantam tebe ili sebe.
1. kolko traje rezervoar benzina u autu (O: do 10 godina)
2.kolko se moš vozit (O: 10 dana)
3. ..bise procitaj malo mobil ili ces ic na terapiju u Remy (piva intravenozno i kasnije kokteli od konjetine i sve to u venu a kasnije u AORTU )
Bookmarks