Obrati se udruzi za zaštitu potrošaća;savka firma bi trbala imati ako ne poprave u određenom roku da ti daju novi
Evo ove zime kupio sam si za komp sony pojačalo i magnatov 5.1 sistem koji ima ČAK 5 GODINA garancije (ono kao "to je super") i sad stvar je u tome da sam ovim magnatovim zvučnicima razočaran skroz i jedan od njih je čak počeo proizvoditi čudne zvukove na visokim ferkv. i tako odem ja na reklamaciju u dučan u kojem sam to kupio i ostavim normalno skupa sa garancijom
Oni su sad to slali u ZG u magnatov servis i onako nakon 1mj sam več bio dosta živčan i zvao ih svaki dan i svađao se s njima a oni se onako držali nevino i več sam izgubio sve živce natežuči se s njima i na kraju su mi dali broj i neka se ja pregovaram sa servisom u ZG sam...Kad sam nazvao njih i to nakon več zamislite 2,5mj oni su vratili zvučnik i nisu ništa popravili uz obrazloženje da im ovi iz dučana nisu poslali garanciju a kao ovi kažu da jesu i mislim ko tu od koga radi budalu? sad ču im opet dati taj zvučnik i to isključivo dučanu i s nikim se ne kanim prigovarati i natezati
samo me zanima koja su moja prava:
- koliki je rok da mi to vrate naravno popravljenog ili novog?
- kome se mogu obratiti ako ne poštuju rok?
- koje su im kazne za tako bezobrazno i neodgovorno ponašanje?
oni su zapravo htjeli da ga ja sam nosim u servis u ZG ali neče to tako ić...mislim sramota!
Dučan se zove ka&r commerce KC a magnatov servis LEO commerce ZG
Radi se o zvučnicima 5.1 magnat STYLUS 5000
After all...
Obrati se udruzi za zaštitu potrošaća;savka firma bi trbala imati ako ne poprave u određenom roku da ti daju novi
BESPLATNO SKIDANJE I SMS[/QUOTE]
Rok je 45 dana, ako ne poprave kvar duzni su ti dati novi proizvod ili vratiti novac
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Tocno tako... Imas od 30-45dana, zavisi kako gdje, al cesce je 45 dana rok za vracanje proizvoda ili davanje novoga...
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
jel ima di to na netu...neki zakon ili nešto? baš tražim udruge i ima ih svakakvih...koja je državna udruga za zp? koja stranica?
After all...
Bookmarks