Evo ove zime kupio sam si za komp sony pojačalo i magnatov 5.1 sistem koji ima ČAK 5 GODINA garancije (ono kao "to je super") i sad stvar je u tome da sam ovim magnatovim zvučnicima razočaran skroz i jedan od njih je čak počeo proizvoditi čudne zvukove na visokim ferkv. i tako odem ja na reklamaciju u dučan u kojem sam to kupio i ostavim normalno skupa sa garancijom
Oni su sad to slali u ZG u magnatov servis i onako nakon 1mj sam več bio dosta živčan i zvao ih svaki dan i svađao se s njima a oni se onako držali nevino i več sam izgubio sve živce natežuči se s njima i na kraju su mi dali broj i neka se ja pregovaram sa servisom u ZG sam...Kad sam nazvao njih i to nakon več zamislite 2,5mj oni su vratili zvučnik i nisu ništa popravili uz obrazloženje da im ovi iz dučana nisu poslali garanciju a kao ovi kažu da jesu i mislim ko tu od koga radi budalu? sad ču im opet dati taj zvučnik i to isključivo dučanu i s nikim se ne kanim prigovarati i natezati
samo me zanima koja su moja prava:
- koliki je rok da mi to vrate naravno popravljenog ili novog?
- kome se mogu obratiti ako ne poštuju rok?
- koje su im kazne za tako bezobrazno i neodgovorno ponašanje?
oni su zapravo htjeli da ga ja sam nosim u servis u ZG ali neče to tako ić...mislim sramota!
Dučan se zove ka&r commerce KC a magnatov servis LEO commerce ZG
Radi se o zvučnicima 5.1 magnat STYLUS 5000

Odgovori uz citat
Bookmarks