Možda nas iznenade i lansiraju ga i u Europi (ali su šanse za to minimalne)![]()
Samsung je najavio telefon sa kamerom koji se razlikuje od ostalih. On ce moci snimiti do dva sata video materijala.
Model na preklop s oznakom SCH-V410 nudi MP3 player, podrzava polifone melodije i snima fotografije. Taster za pustanje glazbe nalazi se na spoljasnjoj strani kucista i omogucava korisniku slusanje muzike bez otvaranja telefona.
Od opcija za pustanje tu su Stop, Skip, Repeat, Random i naravno Play. Telefon moze cuvati u memoriji oko 30 preuzetih pjesama prosjecne velicine 3MB.
Aparat moze da radi i kao daljinski upravljac koji moze da mjenja kanale i pojacava zvuk na televizoru,DVD player-u, video rekorderu i drugim kucnim uredajima.
Kamera ima ugradenu naprednu tehnologiju poput kompenzacije pozadinskog osvjetljenja i ima ugraden blic. Moze da cuva do dva sata video materijala u svojoj internoj memoriji.
Unutrasnji ekran je TFT sa mogucnoscu prikaza 262.000 boja. Vanjski ekran moze da prikaze 16 nijansi sive boje, prikazuje neke osnovne informacije vezane za telefon i mrezu.
Podaci se salju i primaju putem CDMA2000 1X mreze, dok je PCS (SPH-V4300) verzija na putu. Telefon je bogat multimedijalnim opcijama.
Podrzava video na zahtjev (video on demand) servis i moze da prikazuje video materijal ka skrinsejver. Opcija Live Bell omogucava da vam zvono na telefonu bude neka glazbena numera.
Cijena bi trebala biti negdje oko 600 US $. Za sada, ovaj model nece biti moguc kupiti van korejskog trzista gdje bi vec trebalo da se nalazi u prodaji.
Možda nas iznenade i lansiraju ga i u Europi (ali su šanse za to minimalne)![]()
Nada je dobar dorucak ali losa vecera!!
![]()
![]()
Imaš pravo
hahhahhahah ko je ono reko da su samsung telefoni imaju samo dobar ekran i muziku!??
Ko zna mozda dodje i u evropu ako se dobro pokaze u koreji
Barem se nadam
Mamama volim te ali mi je GT4 drazi
Mislim da je to neko bio od nokijinih igraca al nema veze i mi konja za trku imamo.
Ma sta konja, ergelu!!
ahahahahahaha naravno!!
...kahm... nigdje nisam pročitao da ima bluetooth... a i je samo ekran i glazba...
E ovakvi su nam trebali....dobro eto nema bluetooth a de mi reci koji mob jos moze snimat 2h?
a na kraju krajeva mozda i ima bluetooth gore se ne navode sve funkcije vec samo one koje taj mob izdvaja od drugih a bome ima ih podaosta
Pa baš sad podosta... hm... ono što se naglašava je tft display sa 262.000 boja i mp3 player, drugim riječima ekran i muzika...
ahahhahahahaha yea yes yes samo kako zaboravi kameru??
A de mi kazi koi proizvodjač ima display od 262k
Sta bi ti jos od moba pa ti je ovaj bez veze...mozda da letis sa njim
Booky_boy nemoj da se uzbudujes ja sam mislio da ce neko cijenit vijest i to al vidis da smo ti mi taka nacija objesti i zavisti da neko mora da ti sere a ne da te pohvali pa se stoga nemoj uzbudivat, nije dobro za tlak. :-)
Ma joj nemojte se uzbuđivat, ja imam neku idiotsku anti-samsung bolest...mob je dobar, al da ima bluetooth i da radi na symbianu bi bio strava... i, sile, svaka čast na ovoj vijesti
ali ovo je zamzung, i kolko god dobar bio, ja ga moram popljuvat
ne obazirite sa na mene... i booky, ovaj novi SonyEricsson ima 262k boja... i ona motorola...
E pa to se trazilo!Poslao: Gen Mo'Kai
i, sile, svaka čast na ovoj vijesti![]()
Hvala i ima ih jos i bice ih jos nadam se da ce neko od moderatora to primjetiti i nagraditi![]()
Samo jedan mali savjet: ajd pokušaj kad stavljaš ovako opis nekog aparata, naći i sliku i stavit je ovdje, da možemo vidjet kako to sve izgleda...![]()
Ma oky a zaboravio sam na sony ericssona i na motorolu al opet mali broj proizvodjača koristi takve ekrane....
Meni je nokia sranje pa nikad nisam pljuvo po njoj i uvjek pohvalim neki dobar njihov model iako mrzim nokiu.....
Za sad vrlo malo proizvođa radi takve ekrane, ali sigurno će s vremenom sve više...
Možda po nokii nisi pljuvao, al po simensu bome jesi...
Ja volim simens telefone...Samo su me ja razočarala 55 serija....I rekao sam da su jako spori.Zar sam pogrjesio?
Ali novi modeli se čine fenomenalni
www.google.com (vjeruj mi nije tesko)Poslao: Gen Mo'Kai
Samo jedan mali savjet: ajd pokušaj kad stavljaš ovako opis nekog aparata, naći i sliku i stavit je ovdje, da možemo vidjet kako to sve izgleda...![]()
A ako je evo.
![]()
Fino izgleda malo mi se ne svigja ova plava boja
Da, izgleda dobro. Sile nije teško proguglat za slikom, ali kad već stavljaš opis, onda odmah staviš i sliku, da se ne mora nitko mučit poslije![]()
Ma sta ne u mraku straficno, zelim ga!
a moras li se ti uvjek zalit ako te bas zanima sam potrazi..
Pazi ti gospodina nije mu dovoljno sto dobije rucak vec oce da mu se i sazvace :-)
Ma ne moraš ti to radit, nemoraš stavljat slike, baš me briga, ja ti samo pokušavam dat konstruktivni savjet![]()
Bookmarks