Samsung SCH-S250, telefon s 5 megapixela
Tokom ovog mjeseca bi se trebao pojaviti na trezistu, te je prvi telefon s integriranom kamerom od 5Mpix.
SCH-S250 posjeduje kameru japanskog proizvodaca Asahi Pentox, a nudi kvalitetan CCD semzor koji omogucava brzinu otvaranja blende od 1/1000 sec., a podrzava i snimanje video klipova visokog kvaliteta.
Uz to je i prvi telefon s ugradenom QVGA ekranom, koji prikazuje svih 16,7 miliona boja, a tu je i funkcija Text-to-Speach koja omogucava da telefon izovara listu zadataka ili pristigle SMS poruke.
U aparat je ugradeno cak 92MB dinamicke memorije, sto je dovoljno za cca 100min video zapisa a ako i to nije dovoljno postoji mogucnost prosirenja preko SD/MMC slota. Uz ovo aparat je opremljen MP3 plejerom i TV izlazom, a sve je spakovano u atraktivno klizno kuciste.
![]()
I još nije zaživio ...![]()
Nije ovo za mene ...
a dimenzije manje od N93... nemoš vjerovat... jedino možda zbog Carl Zeiss...
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Ovo zelim samo je pitanje ocu li morati opljackati kladionicu ili banku za njega![]()
![]()
Pa negdje oko 6000 kn bi došao ziher...![]()
Ne vjerujem da će koštati 6000kn...ne znam jel neki mobitel ikad toliko koštao, osim ovih fancy modela (ala 8800 ili Vertu)...osim toga, kad i dođe na tržište (pogotovo kod nas), već će se moći kupiti mobiteli koji imaju kameru veću od 2MPix-a...
Bom Chicka WahWah
da, al ova ima 5mpx (uvijek postoje oni koji žele što više mpx, a dosta je 3,2 ubiti a da je slika kvalitetnija) i 16M boja QVGA... dobar dizajn...ne tako velika... ljudi to žele...![]()
Svejedno, mislim da to nije razlog da nabiju cijenu od 6000kn...najskuplji Samsungov mobitel nikad nije toliko koštao, a i cijena im dosta brzo pada...
Cijena bi mu mogla biti paprena, ali imam osjećaj da neće premašiti 5000kn...
Bom Chicka WahWah
neznam, uostalom tko zna kad ce i dali ce to doci kod nas...
taj model nikad nece se pojaviti na europskom trzistu.za evropu je predvidjen model p860 koji se nazalost jos nije pojavio u prodaji.
drugo ime ovoh telefona je p850 pa racunajte ako starija verzija ovog telefona p800(koja ima 3.14mpx) dođe 800 eura znaci da je p850 mora biti oko 1000 eura cak i viise
model p850 je preklopni sa kamerom 3mp.model p860 ima kameru od 5mp i odgovara izgledom modelu sch-250.
HVALA STO SI ME ISPRAVIOIzvorno postao zmija
Izvorno postao Symbian FAN
ma i viseja bi ga isto
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Bookmarks