Znači u dilemi sam između ova dva moba 8800 i U700 pa da čujem argumente za i protiv. Mob. mi treba isključivo za telefoniranje i koji SMS ništa drugo.
Znači u dilemi sam između ova dva moba 8800 i U700 pa da čujem argumente za i protiv. Mob. mi treba isključivo za telefoniranje i koji SMS ništa drugo.
8800 - oba su fashion mobiteli, ali 8800 ce ostati to i nakon 2 godine, a u700 ce pregaziti vrijeme. u700 ce za neko vrijeme moci kupiti svaki sljaker na bageru, a 8800 nece...
Siemens c35i>Nokia 5210>Siemens MC60>Samsung E300>SE F500>SE K750i>SE Z530i>MDA VARIO>SE K800i> SE W900i>SE K550i>SE K770i>MDA VARIO again...
a cujes ja bi radje u700...8800 mi je nekako jadan, a u700 mi ful dobro izgleda...je da ce nakon nekog vremena u700 doci ful jeftino a ovaj ce drzati neku cijenu, ali do tada ces ih vec 15 promijeniti, a i u 700 je nekako elegantniji
ako kupuješ 8800 onda sirocco uzi jel ovaj baš i nije obicni nešto....a ja bi se bez obzira na to uzeo u700 koji je po meni jedan od najlijepših mobitela.a ima sve što svatko ko nije neki poslovan čovijek treba,veliki display,touch keys,ok kamera,3g,jako tanak,dobar slide...ja preporucam samsung
★★★★★
Razlike izmedju obicne 8800 i sirocco i nisu bas velike,cak je obicna bolje ocjene pokupila..
http://www.gsmarena.com/compare.php3...&idPhone1=1144
vidi...znam da nije ni 8800 ni u700 ali ako ti je samo za sms i pozive onda bi ti i v3 bila dobra...isto je fancy mobitel, jedino sto je malo stariji model...al svejedno meni ful dobro izgleda...i ustedio bi min 1000kn ako ne i vise
kako misliš bolje ocjene , po čemu ... pitam jel ne znam
www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...
Imas link pa vidi..Ukupno je bolje ocjene pokupila obicna makar ima slabiju kameru i manje memorije..
Pa ja bi običnu uzimao široko mi je malo preskupa!!
uzmi u700 ljepsi je, noviji bolji...
----------Sony Ericsson----------
Po meni 8800
THE POWER OF DREAMS
jest da drzi cijenu ali je 8800 ispod metala jedna obicna 6320i, a taj je mob vec dobro zastario
ako gledas da imas dobar telefon, onda uzmi U700, ako te puno brine kako ces ga kasnije prodat, onda uzmi 8800...mada bi ti ja isto preporucio SE T650![]()
U700 je jeftiniji i takodjer atraktivan.po meni je 8800 jako skup i bolje je ostaviti novce u djepu i kupiti U700.
Covjeku ne trebaju funkcije na mobu vec da dobro izgleda i da ga nema svatko...stoga 8800 jer s njim izazivas wow efekata za funkcije koje tebi trebaju je super telefon..i da nemoras se bojat drasticnog pada cijene sto ce se dogodit kad tad sa samsungom....
ako možeš za istu lovu nabaviti,onda svakako 8800,ali ako je njoka dosta skuplja,onda bez razm. u700
Radije uzmi Nokiu 8600 Luna onda.
Sumnjam da če ih puno ljudi imat ,a opet ima dosta dobre mogučnosti.
ali luna je oko 3500kn,kao i široko,8800 je osjetno jeftinija...
ali je U700 daleko najjeftiniji...
Danas sam prvi put uzivo vidio i uzeo u ruke u700 i mogu reci samo koma i užas na prvi dojam. Kad sam ga držao u ruci imao sam osjećaj sa držim neki mob igračku od svog dvogodišnjeg sina tako da u700 definitivno otpada.
to si mogao već pročitati na forumu i slažem se...d900i bi ja radije uzeo nego u700 ili u600...
kakva je ovo dilema glupa...kakav samsung,kakav u700...
8800 bez razmisljanja, ljepsi, nije predebel, kvalitetnije napravljen...jedino ne znam kakva je baterija... al sta nisi gledo film crank (ubrzanje)? uzmi 8800 i stavi melodiju iz filma, narokaj se efedrinom i epinefrinom i nema luđeg... 8800![]()
bio nekad oglas...
8800 ima jako lošu bateriju , postoji mogučnost da se stavi od sirocco , ona je neš jaća
www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...
Bookmarks