Eto,
malo analizirajuci korisnike (forumase) nasih predivnih mobitela. Zanima me koliko Vam je zapravo bitan taj nedavno pristigli dodatak mobitelu, pri samom odabiru uredjaja?
Eto, da odmah podjelim svoje misljenje, korisnik sam mobitela od samih pocetaka (Nokia 540-099 mreza pa Benefon), i trenutno veliki imperativ dajem poslovnom djelu mobitela jer mi je bitan, a to jerganizacijske sposobnosti (kalendar, to-do, notes) pa onda mail podrska (pop...) te internetski preglednik. Tu dajem prednost smartphoneovima sa w.m. platformama i integriranim tipkovnicama (kompatibilnost sam windowsima). I nikada mi nije bio presudan taj dodatak (kamera), nikad nisam previse ni slikao s mobitelom. No tu vidim da su dosta presudni. Pa me cisto zanima, ono zasto?!
Digitalni fotici su sve manji, jeftiniji, a ipak,fotic je fotic.
Ok, necu pitat ekipu u tajnim sluzbama, za njih znam zasto im treba!![]()

rganizacijske sposobnosti (kalendar, to-do, notes) pa onda mail podrska (pop...) te internetski preglednik. Tu dajem prednost smartphoneovima sa w.m. platformama i integriranim tipkovnicama (kompatibilnost sam windowsima). I nikada mi nije bio presudan taj dodatak (kamera), nikad nisam previse ni slikao s mobitelom. No tu vidim da su dosta presudni. Pa me cisto zanima, ono zasto?!
Digitalni fotici su sve manji, jeftiniji, a ipak,fotic je fotic.
Odgovori uz citat

Bookmarks