Pokušaj ga konfigurirat kao standardni modem na serijskom portu. Ako ti ga komp prepozna znači da ga ima. Sve postavke možeš slobodno prepisat od bilo kojeg drugog Siemensa (S45, M50, ME45...).
pogledaj u poruke, cb usluge
Dakle jošjeda stvar koja me pati, na boxu od telefona (VipMe paket) piše da telefon ima ugrađen data/fax modem, no u specifikacijama na siemensovim stranicama nije naveden u specifikacijama kao ni u manualu...pa me sad zanim aila li na kraju ili nema modem?
Ako ima gdje se može skinut driver za njega?
I još jedna stvar...kad vec tu ima ljubaznih ljudi koji imaju znanja
Ima li taj mob opciju prikaza na kojem je repetitoru trenutno? To sam imao na svim aparatima do sada ali ovdje nisam nigdje nasao tu opciju...
Pokušaj ga konfigurirat kao standardni modem na serijskom portu. Ako ti ga komp prepozna znači da ga ima. Sve postavke možeš slobodno prepisat od bilo kojeg drugog Siemensa (S45, M50, ME45...).
pogledaj u poruke, cb usluge
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
trebao bi ga imati, siemens kolko ja znam stavlja modem u sve svoje modele js od serije 25 (iznimka vjerojatno serija a)
to sto ti pitas, na kojoj je baznoj stanici trenutno spojen, to su ti CB usluge. njih podesi....
maraschino - PTICICA
vjerojatno imas standardni modem od 9600 bps-a
maraschino - PTICICA
ovo za CB usluge, pod ime napisi npr "bazna stanica" a pod kod ja mislim da trebas napisati 50
kod vipa je tako, neznam za ht
maraschino - PTICICA
covjek je na vipu
a dobro onda![]()
maraschino - PTICICA
CB: poruke>podešavanja>lokalne usluge>popis tema>nova tema
ID teme: 50
I na kraju aktivirati prijem u lokalnim uslugama.
Modem ima inače ga ja ne bi mogao koristiti kao modem za surfanje po internetu. Driveri bi morali biti na www.info-mob.com i to ne za C60 nego za S42 ili neki drugi Siemens
Odmah možeš na toj istoj stranici (www.info-mob.com)skinuti i program SMSSender i kad si na kompu i mobitel ti je uštekani možeš na kompu napisati poruku i poslati preko mobitela (ne treba ti priključak na internet, naplaćuje ti kao običnu poruku, možeš pisati hrvatske znakove, može ti uzeti kontakte iz imenika na mobu, ali moraš prvo mobitel instalirati kao modem)
Adresa za download drivera: http://www.info-mob.com/dloads/sl4x_...odemdriver.exe i za download SMSSendera: http://www.info-mob.com/dloads/smssender.msi
onda ti je bolje skiniti vissie program. s njim mozes i slati sms i uređivati logo, melodije, adresar....
Jako koristan program. Puno bolji nego sms sender
maraschino - PTICICA
[QUOTE]Poslao: coma_zgb
covjek je na vipu [/QUOTE0]
Pa normalno da sam na VIP-u nebi na onom lihvarskom smrdljivom HT-u bio ni da mi plate...sam cekam da neko uvede fiksnu pa da ih i na tom području lagano pošaljem na rodnomjesto![]()
E hvala na svemu dosadf...ljudi stvarno ste pravi....10 ...ma šta 10 50 puta bolji od newsa![]()
Da, istina da se može, ali sa VisSie-mom se ne mogu pisati hrvatska slovaPoslao: 3aTmr
onda ti je bolje skiniti vissie program. s njim mozes i slati sms i uređivati logo, melodije, adresar....
Jako koristan program. Puno bolji nego sms sender![]()
da, ali tim i bolje. hrvatska slova je i tako jednostavno ubaciti u mob, ali kad pises sa hrv slovima veličina poruke se drasticno smanjuje, ili kod nekih mob vara, tj pise da si napisao recimo 160 znakova (1 poruka) a posalje 2...
No dobro, ovdje smo isto otisli offtopic![]()
maraschino - PTICICA
Tražio sam svugdje gdje sam znao ali samo sam nasao modem driver za win XP a meni treba za 98 jer su mi oni na laptopu (celer 400 160 mb RAM) pa nema smisla na njega stavljat XP
Imali netko?
A probao si s drivverima za XP???
Još sam negdje vidio drivere, ali neznam da li za XP ili za ostale. Ako nađem javim.![]()
Poslao: Dark
A probao si s drivverima za XP???
Još sam negdje vidio drivere, ali neznam da li za XP ili za ostale. Ako nađem javim.![]()
Ma nasao sam i ja stvarno masu stranica ali sve driveri za XP, nisam ni probao s driverom za XP, budem ali nevjerujem posto su pisani za NT baziran sistem
Mozete mi objasniti sto sve trebam uciniti da mi ga komp prepozna kao modema.Koristim xp i mobitel je c60.Gdje da skinem drivere i jos sta mi treba.Sta trebam u mobu konfigurirati ?Poslao: BOOster
Ma nasao sam i ja stvarno masu stranica ali sve driveri za XP, nisam ni probao s driverom za XP, budem ali nevjerujem posto su pisani za NT baziran sistem
Stranica ti je http://www.info-mob.com/dloads/sl4x...modemdriver.exe i za to trebaš još data kabel.
Mobitel ne trebaš konfigurirati.
skinem te drivere unzipam ih i kad tamo idem pogledati samo su 2 fila tamo unzipana jedan je u wordu a drugi u acrobatu.Tako da ne mogu nista instal.dali sta moram dirati u mobu pod opcijama.ObjasnitePoslao: Dark
Stranica ti je http://www.info-mob.com/dloads/sl4x...modemdriver.exe i za to trebaš još data kabel.
Mobitel ne trebaš konfigurirati.
Morao bi biti .ini file i onda bi morao ići na find new hardware, izabereš modem i kad te pita koji model ti pritisneš na have disk i odvedeš ga do tog filea. Na kraju izabereš bilo koji telefon jer bi moralo raditi sa svima (S42 provjereno).
tamo nema kakvog .ini daj probaj skinuti te drivere pa mi onda reci ako si uspioPoslao: Dark
Morao bi biti .ini file i onda bi morao ići na find new hardware, izabereš modem i kad te pita koji model ti pritisneš na have disk i odvedeš ga do tog filea. Na kraju izabereš bilo koji telefon jer bi moralo raditi sa svima (S42 provjereno).
a kamo moram ici na new hardware
kad radim to mora mi biti mob ustekani
Bookmarks