objasni probleme s "hakerima". istina. pogledaj na siemensovoj stranici, mora biti
Pozdrav
Imam xp i stalno me zezaju hakeri,naime odlucio sam stavit linux,ali nigdje nemogu naci drivere za svoj modem.Imam adsl,moj modem je siemens usb lan modem a-100-i i nigdje nisam naso drivere,cuo sam da je linux brzi je to istina?Uglavnom ako sta nadjete hvala!
objasni probleme s "hakerima". istina. pogledaj na siemensovoj stranici, mora biti
svako toliko mi netko upadne,onda kad igram online ping mi nije 80-120 nego skace ko lud nekad do 1000.Imam firewall (zone alarm pro).I neznam di je problem.Pc mi pocne stekat i imam lagg.imam ad-aware protiv spywera i nod32.Sad,ja sam procitao na t-comovoj stranici da hakeri u prosjeku 1-2min odkada se prikljucis na net da ti provale u sistem,sto se tice linuxa,pise da je testiran i da haker u njega nije uspio provalit 3mj
stavi firefox, pošteni firewall i antivirus i ne beri brigu...
HAHAHAHAHAHAHA a jesi me nasmijao. Daj molim te hakeri nemaju pametnijeg posla neg će ići kopat po dvom kompu. Nisi ti tak važan. I ping nema veze s hakerima. Ja kad igram UT na netu nekad i meni ping sere al to nije do hakera nego do HT-a odnosno T-Com-a. A kad bi metnuo linux onda zaboravi igranje na netu jel igre za windowse kao i ostali software ne radi.Izvorno postao Rvs_Gamer
koji firewall da stavim?
1-2min. covjece, za kaj onda ljudima uopce sluzi internet po tome bi svi trebali pokusat nest napravit. istina da mi stalno neki klipani skeniraju otvorene portove ali ih lagano odhebes ili prijavis ak ti se da jer vec ti idu na zivce. probaj sygate personal firewall pro. ja ga koristim i nemem problema sve hvata i stiti. kerio personal firewall waljda je dobar kad ga koristi americka mornarica
Ja sam primijetio da kada sam spojeno preko t-coma da mi pingaju portove ko ludi, na carnetu nemam takvih problema...
igram raven shield na netu,bratici mi imaju istu vezu ko ja 384/64kbit i njima ping ne skace,nego samo meni kao da sam nest krivo napravio.
Bookmarks