Join Today
Prikazujem rezultate 1 do 17 od 17

Tema: Sony dsc-t7

Threaded View

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    Note 3, c905
    Operater
    Vip, bonbon
    Bodovi
    14.018
    Nivo
    28
    Bodovi: 14.018, Nivo: 28
    Bodovi: 14.018, Nivo: 28
    Ukupna aktivnost: 41,0%
    Ukupna aktivnost: 41,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Sony dsc-t7

zanima me posto nemogu nigdje nac ixus 65 za kupit vise, zanima me jel dobar ovaj fotic? 2.5'' display, neznam jel malo zaostao, a nije bas jeftin pa da se ne zaletim i uzmem nesto jos losije od sadsnjeg sony w30... ima samo 5.1mpx, al je to najmanji t model, tanak je samo 15mm i to me najvise fascinira za lagano nosenje u đepu...a sad dal je prihvatljivo dat 1500kn za godinu dana star fotic?..tj zanimaju me njegove performanse s obzirom da nije noviji model, vidim da pise jako slaba baterija 150slika samo, ma najvise me zainteresirao kolko je tanak jer najbolji fotic je onaj koj je kod tebe i koj koristi jel...

jel w55 il canon ixus 60 dosta bolji od njega,ili?

edit: eto citam users review http://www.dpreview.com/reviews/read...&opinion=26946

i razocarao sam se sto citam... vecina kaze da nisu ostre slike, ono sto mi je najvaznije slikat navecer ljude,kazu da je katastrofa blic za slikanje u mracnijim prostorijama, baterija da traje 35min, i ovaj poklopac da se stalno otvara u đepu i potrosi odmah bateriju, zar je stvarno tako los? jedino po cem ga hvale jest da je tanak, eh..dal su onda i ostale u t-seriji losi, t30,t50?
    a nije mi samo do toga, ionak imam k800,pa posto mobitel uvijek imam kraj sebe,ipak bi trebao nesto kvalitetnije za slikat..olympus fe170 me super zadovoljava kvalitetom slika,jedino mi je mali ekran i malo velike dimenzije,pa ne znam ja te usporedbe, kolko je t7 losiji od njega??,također me na mobitelu zivcira taj klizni poklopca koj se sam otvara stalno al sam mislio da je na foticu bolje... pa je glupo dat tolko para za los fotic..ili?kakvi su vasi dojmovi ko ga je koristio...?

pa ne vjerujem, sad s iste stranice citam kako ljudi pljuju po fe170 isto kao slab flash,lose slike u mraku, .... a sto se tice fe170 slike su mi stvarno predobre, blic je predobar-savrsen, na bivsem samsungu mi je bio prejak i svaki put bi zmirili ljudi il ja kad bi slikao makar znam kad ce blicnut tesko drzat oci otvorene...i sad tu pljuju po blicu, e ako je takav na t7 onda je i taj sony predobar, najvise slikam u zatvorenom navecer u polumraku ljude pa se trebaju vidjet al i ne treba bit blic da se ne moze gledat...sad opet razmisljam..ajmo neki savjet,preporuka,gdje mogu dobit dobar savjet?
    Zadnji uredio dubrava : 21-04-2007 u 13:36
    bio nekad oglas...

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove