Ja ne razumijem po čemu su cyber-shot kamere (na mobitelima) bolje od ostalih.Ne vidim nikakvu razliku između K550i i K610i.
Ja ne razumijem po čemu su cyber-shot kamere (na mobitelima) bolje od ostalih.Ne vidim nikakvu razliku između K550i i K610i.
Zadnji uredio Sony Ericsson : 20-05-2007 u 12:46
uglavnom zato sto imaju autofocus i macro funkciju. i vise je to kao brand, kao sto je i walkman.
K550 ima macro, autofocus i svjetlo, dok K610 to nema
iPhone 5s 16 GB
cyber shot -> manja expozicija brže okida i slika se ne razmrlja... prebaci cyber shot mob u sport mod pa ćeš vidit da se slika pri micanju mobitela i slikanja ne mrlja
ali zbog toga je slika u polumraku tamnija... no to služi isključivo za slikanje vani
Zadnji uredio Compov : 19-05-2007 u 10:44
Seriously?
po tome sto je imatic rekao onda je i k750i cyber shot?
Siemens c35i>Nokia 5210>Siemens MC60>Samsung E300>SE F500>SE K750i>SE Z530i>MDA VARIO>SE K800i> SE W900i>SE K550i>SE K770i>MDA VARIO again...
prije nije bilo te raspodjela na cybershot. bilo je walkaman i "obicni". sad s K800 je pocela raspodjela na cybershot, walkman i ostale
iPhone 5s 16 GB
dva odvojena branda.jedan orjentiran ne glazbu,a drugi na fotografiju.
znaci po tome ce w810 ostat jedini mob kod SE sa dvostrukom ulogom i cybershot i walkman(po meni je to i najbolja kombinacija.)
pa nije ni w800 daleko vjerojatno grijesim al neznam po cemu je w810 toliko napredniji od w800 ? ili grijesim ?
For the hoven lands...
www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...
w810 ima samo bolji soft i ekran od w800 (ali se ekran da rjesit sa display driverom kod w800),w810 nema zastitu za kameru.ali sto je najvaznije w800 je potpuno RAZBIJEN (sve se moze radit s mobom kod modanja) i ima punooooo patcheva i raznoraznih drugih stvari dok w810 prima samo jedan patch i to je brzo premotavanje pjesama/videa u walkmanu (a moj w800 ima 51 PATCH u sebi).
I zaboravio sam naglasit da w810 podrzava flash ali se to odnosi u soft zar ne![]()
R.I.P Dimebag Darrell Lance Abbott 1966-2004
I was best SE modding freak on cafe.mobil until now.
Bye,bye SE modding......out of here -later.
malo smo skrenuli s teme ali nema veze
pa bolji kontrast i boje su realisticnije.
Pa onda jel bi mi mogo neko predložit di da skinem taj driver koji je najbolji i kak se stavlja u mob s xs++ na w800i cid36 red?
pogledaj moj potpis u njemu je cijeli pack za w800
Zadnji uredio blizzard : 20-05-2007 u 11:30
A po meni su cyber shot mobiteli puno posebniji od walkmana. Npr, K800 ima isto super player za muziku i nicim ne zaostaje za walkman mobitelima. A uz to, ima kameru sa mali milijun funkcija kao sto niti jedan walkman nema. Znaci, konkurira sa walkmanima, a walkmani ne konkuriraju s njim.![]()
Zadar je najbolji, Zadar je slavan....!
Ne slazem se uopce s ovime svime sto si rekao i vecina od toga nije istina....
Naime, player kod obicnih i kod walkman telefona se puno razlikuje, sto u vizualnom dijelu toliko kao i u kvaliteti, gdje je onaj kod k800 tek toliko unutra da se moze slusati muzika, dok je onaj kod walkmana i namjenjen za slusanje iste pa je samim time i kvalitetniji....
Uzet cu za primjer k550 koji ima skoro pa sve jednake funkcije kamere kao i w880 , kao i k800 samo sto su slike kvalitetnije na oba cyber-shota u odnosu na ovaj walkman, tako da mi ne mozes reci da ima mali milijun funkcija vise kad nema....
Cyber shot ne konkurira sa walkmanima po pitanju muzike, kao sto ni walkman ne konkurira za ovima po pitanju kvalitete fotografije!!
Ovo je potpuno tocno sto si rekao jer K550 ima daleko losiju kameru u odnosu na w810/k750/D750, a tu se krije iza oznake cyber-shot cije ime ni najmanje ne opravdava....sramota
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Bookmarks