Nemaš ponuđeno - ostali...
Ja bi glasao za Velimira ili kakti se sad piše _ jer nas više ne doživljava a prije je bio vrlo aktivan (čovjek se ophrvao što ćeš)...![]()
Player4Ever
Viki2Win
Whiteboy
Zappan
dmi
coma_zgb
flOorkilla
jsp_m
sezam-picika
miško
Sljaka
_
Netko treći, sedmi, pedesetičetvrti....
KaKaV NeReD
Tko je po tebi naj osobva foruma?
tagtag.com/izzycool
Nemaš ponuđeno - ostali...
Ja bi glasao za Velimira ili kakti se sad piše _ jer nas više ne doživljava a prije je bio vrlo aktivan (čovjek se ophrvao što ćeš)...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
I ja bi glaso za Velimira, covjek mi poslo mobil u CA freea sta 'killa radi tamo
![]()
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Gdje je šljaka?!
I'd tell all my friends but they'd never believe me,
They'd think that I'd finally lost it completely.
e ovo treba moderator moderirati, ubaci šljaku
Obavezno ubaciti Šljaku, da li je izvodivo da netko prati regularnost glasovanja? Nema smisla da netko glasa više puta i slične demokratilije.
Evo ja glasam za "Netko treći, sedmi, pedesetičetvrti...." Da se ne bi netko umislio![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A di sam ja???![]()
Ubacio sam i Nereda! Ipak je čovjek siva eminencija...
E da, još bi bilo dobro da ljudi ne glasaju sami za sebe.![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
e mislim da su ljudi ovdje ipak previse ok da bi to radili
Ti si u 'Netko treći, sedmi, pedesetičetvrti....'Poslao: vjeko
A di sam ja???![]()
![]()
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Meni je sva ekipa gore iz ankete super i teško mi je odlučiti se za nekog posebno... svak ima svoje vrline i 'bubice' i zato vas sve volim. Neki bi mogli biti malo više na forumu, neki malo manje, ali svi su mi
Zato nisam ni glasao.(Možda kasnije, ako netko ima kakvu ponudu za moj glas...
)
eto ja sam imo taj problem isto, pa sam glasao za nekog pedesetog, bas sam gledo i fakat nebi bilo fer da za nekog glasam
_
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Hej!!!
ovo - Netko treći, sedmi, pedesetičetvrti je direktno aludiranje na WB i 'killa-u (brojite)...
![]()
Čini se da ću morati organizirati predizbornu kampanju!
I'd tell all my friends but they'd never believe me,
They'd think that I'd finally lost it completely.
Fakn, pa ne može čovjek glasat' za sebe više od jedanput pa gdje je tu demokracija...![]()
AHA! zato i možeš jednom glasatihehe
tagtag.com/izzycool
Ja bi' anarhiju...![]()
Je bi´ anarhiju...Poslao: dmi
Ja bi' anarhiju...![]()
hehe
tagtag.com/izzycool
Ja bi je iz čiste osvete punkerima i inima koji ljepe one naljepnice AFA i sl. pa nek' vide kak' to izgleda...![]()
zappan vodi... ko bi reko! LOL
tagtag.com/izzycool
nemoj se ljutiti, zappane
tagtag.com/izzycool
Kak' vidiš pa kod mene sve prazno...![]()
mene niko nevoli![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bookmarks