jel ga prepoznaje kad ga spojis na komp?
Koristim se Sony Ericssonom V630i, moj uređaj ne radi stoga Vas molim za pomoć.
Uređaj se ne može uključiti. Pritiskom na tipku za uključenje na signalnoj lampici pojavljuje se crveno blinkanje 5 puta.
Pokušao sam zamjeniti bateriju i punjač ali nema promjene i dalje se neda uključiti, isto tako sam svoju bateriju i punjač isprobao na
drugom uređaju gdje normalno rade.
Nastale greške na uređaju nisu posljedica pada niti doticaja s vodom.
Zanima me dali blinkanje 5 puta crveno pri pokušaju uključenja ukazuje na neku određenu grešku.
jel ga prepoznaje kad ga spojis na komp?
Siemens c35i>Nokia 5210>Siemens MC60>Samsung E300>SE F500>SE K750i>SE Z530i>MDA VARIO>SE K800i> SE W900i>SE K550i>SE K770i>MDA VARIO again...
Neprepoznaje, ali kad uključim u njega USB kabel opet blinka 5 puta crveno.
Da,trepanje te LED-ice znači određenu grešku a to je:
- telefon je ubijen softverski,nekad trepne i samo jedanput
Dali je greška nastala nakon nadogradnje softvera telefona preko službenog Update programa (aka SEUS) ili na neki drugi način-što si točno radio zadnje sa telefonom prije nego se ovo dogodilo?
Nažalost popravka kod kuće nema pa je najsigurnije odnijeti ga u servis jer je vjerojatno još pod garancijom,samo im kaži da ga nisi više mogao upaliti nakon završene nadogradnje sa Sony Ericsson update servisom.
Uređaj je zaključan na Vip, a zadnje šta sam radio je Ugasio telefon, izvadio bateriju, stavio drugu Vip karticu i više telefon nsam mogao uključiti.
P.S. a šta se tiče nadogradnje softvera telefona , nikad nije rađena niti je spajan telefon na računalo.
Odnio sam telefon na servis pa ćemo vijet šta će biti!
Bookmarks