w810 je ti je walkman telefon ima kameru od 2 mpx sa autofokusom neam joystic sto je po meni najbitnija stavka sve u svemu ako ti je dvojba pala na ova dva def.w810![]()
zanima me koje su razlike između njih , osim što w810i ima mem. karticu s 512mb , a v630i s 256mb
w810 je ti je walkman telefon ima kameru od 2 mpx sa autofokusom neam joystic sto je po meni najbitnija stavka sve u svemu ako ti je dvojba pala na ova dva def.w810![]()
V-630 nema yoistick,ima isto yoipad kao W-810(možda si se zabunio sa K-610 SonickIzvorno postao sonyck
).Ako nije puno skuplji od V-630,uzmi si W-810.Uostalom oba moba su dobra tako da bez obzira koji uzmeš nečeš pogriješiti
I feel the need -the need for speed!!!!!
Slažem se sa ledenim... ako razlika nije velika, onda definitivno W810 jer dobiješ veću memo karticu, bolje slušalice... A uz to meni je ljepši W810...![]()
![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
slažem se sa time da je w810i ljepši , i vjerovatno ću ga uzet , ali tek za nešto manje od mjesec danaIzvorno postao Ico
ma da .w810 je odlican izbor.lijepo dizajniran,kompletno opremljen i ima karticu od 512mb.
pa da pričekaj malo do Božića... bit će popusta
i ja se slažem sa w810-zakon mob
da , molim Boga da bude popust cijene tog moba za božićIzvorno postao zoom222
Bookmarks