pozdrav...
eto imam pitanja u ovom dijelu foruma o pda i ostalom..
malo se zazelio jednog touchscreen-a pa si razmisljam dal da uzmem nesto...
jos od kad imao p900, koristio ga ko drugi mobitel, al ga prodao jer mi je bio vrlo ruzan, nemoguc za pisat poruke, i jedino za sto mi je sluzio bio je sah, i to predobar, touchscreen šah(bas je gust igrat)..
ovak, sad ako bi uzeo tako nesto, prvenstveno bi mi sluzilo za pregledavanje slika, znaci slikam s digitalcem i stavim neke slike gore pa me zanima dal je ekran dobar za lijep pregled slika..
al razmisljam o necem dosta jeftinijem, recimo dell axim5 il tak nes, ili mozda mda compact ak bi ga koristio umjesto k750 kao drugi mobitel al se premisljam, jer ipak dosta poruka saljem s k750 i za to mi je prvenstveno namjenjen taj mob(free sms vip)pa neznam kolko je moguce s tog compacta pisat poruke(i baterija, na k750 traje oko 4dana uz blago-umjereno koristenje,dal na ovima traje 2dana-il dan?)..pa koj mi preporucate u tom pogledu?
sad zanima me za sto vi inace koristite svoje ppc,pda i to...
na internet jedino sigurno necu ic jer mrzim taj mobilni internet, neki dan kupim bon, i na k800 u đepu kliknem gumb i skuzim nakon nekog vremena skinuto oko 50tak kn na internetu-to mi se vise puta znalo desit-drek...
tak da prvenstveno kao neki mini foto-album bi koristio(ako slike ne bi bile zrnate il nesto mozda?!), mozda ako je moguce ubacit šah ko onaj na p900(mozda i ir remote)..i dalje, ne pada mi napamet za sto jos korisno mogu koristit taj pda il ppc?(a da nije vezano uz internet) , imao sam mpx200 i sviđao mi se program tcpmp za muziku i spotove..pa vidis,moze se onda i film neki pogledat, sjecam se na mpx sam na putu za moreno gledao "ludi provod po europi"...

Odgovori uz citat
...

Bookmarks