meni se moj sl45i gasi redovito svaki dan po jednom ili dvaput... moram ga odnijeti na servis da vidim u cemu je caka... normalno se puni, tako da tu nema problema...
Pozdrav!
Prije par dana sam dobio jos jedan SL45 v.23 sa interesantnim kvarom.Telefon radi sve u svemu OK,ali prilikom punjenja bilo punjacem,bilo preko syncstationa,ugasi se za 10-tak minuta.
Posjedujem sve moguce i nemoguce programe za flashanje i repair SL45-ice i nadam se da problem nije u hardveru!
Pomoziteeeeee!
asx
meni se moj sl45i gasi redovito svaki dan po jednom ili dvaput... moram ga odnijeti na servis da vidim u cemu je caka... normalno se puni, tako da tu nema problema...
Ma i sa ovim je sve u redu!Napuni se on i kada je ugasen,ali je fol sto se ugasi poslije 10-tak minuta punjenja!Propusti se i koji poziv dok je ugasen,pa me zato nervira!
Ne znam da li bi mu pomoglo da ga nabrijem na v.56?
Nosio sam ga majstoru,ali cim sam ga izvadio iz dzepa,viknuo je:
Daj nosi mi to cudo s ociju,to je tako komplikovan telefon da mi se ne isplati da gubim zivce na njega!
Mos' mislit to!
asx
Al ti je majstor. Pokušaj ga dići na v.56. nemoguće je reći da li ćemu to pomoć, ali u svakom slučaju ne možeš ništa izgubiti.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
pravi majstor, opet odi kod njega
pa da, probaj sa v56, mozda je to neki bug u fw-u.
Ne mozes nista izgubiti, a i imas puno prednosti sa v56 (svi patch-evi).
Ajde, probaj, pa javi rezultate, da drugi znaju
maraschino - PTICICA
Nisam jos probao,jer nemam vremena,ali sam pročitao na drugom forumu da se nekom desila ista stvar i u pitanju je loš .blk file.
Tamo kažu da se treba(preporučljivo je) uraditi upgrade softvera i ako bude trebalo,ubaciti novi blk.
asx
Bookmarks