Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 2 od 2

Tema: LP u V600

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2004
    Mobitel
    /\/\otorola Moto G, DEFY
    Operater
    Bonbon
    Godina
    46
    Bodovi
    11.935
    Nivo
    26
    Bodovi: 11.935, Nivo: 26
    Bodovi: 11.935, Nivo: 26
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Talking LP u V600

Pozdrav!!!

Evo ljudi, i ja trebam pomoć

Ovaj put softverski problem(i). Naime nikako da USPJEŠNO upišem jezik u jedu V600. FB3 nekad (od 10 pokušaja 2 puta uspijelo) upiše, ali stari Lp koji je bio gore jednostavno nije prepisan (zamijenjen) novim. Probao 2F i 0037 i ništa. Pokušao sam sa RSD i ne ide. On zapne na 6%. Da li je mobitel "pri kraju" ili što... Recimo od svih monstera koje imam,prima mi samo dva monstera i to 38R i 72R i druge ništa. LP koji je sada unutra je 0039. Ima li ikakve šanse da upucam jezik unutra.
    Poslije svakog pokušaja sa RSD-om mobitel se ne pali nego moram na TP ga "oživjet". Nekad sam sa P2k easy morao riješavat stvar, ali niti na jedan način jezik ne ulazi unutra. Već mi je dosadilo radit TP, pa sam privremeno odustao od posla. Eh, da MP sa 0037 LP-om ne može se upucati!?
    Mobitel sam dobio mrtav, pa ne znam šta je bilo unutra prije ovih monstera, ali smatram da to baš i nije bitno.

Pozdrav!!!
    WEB:/Merlinova učionica
    */\/\otorola Moto G, Defy*

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Motorola Atrix 4G
    Operater
    bonbon
    Godina
    39
    Bodovi
    38.840
    Nivo
    48
    Bodovi: 38.840, Nivo: 48
    Bodovi: 38.840, Nivo: 48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao merlin10 Pregledaj post
    Pozdrav!!!

Evo ljudi, i ja trebam pomoć

Ovaj put softverski problem(i). Naime nikako da USPJEŠNO upišem jezik u jedu V600. FB3 nekad (od 10 pokušaja 2 puta uspijelo) upiše, ali stari Lp koji je bio gore jednostavno nije prepisan (zamijenjen) novim. Probao 2F i 0037 i ništa. Pokušao sam sa RSD i ne ide. On zapne na 6%. Da li je mobitel "pri kraju" ili što... Recimo od svih monstera koje imam,prima mi samo dva monstera i to 38R i 72R i druge ništa. LP koji je sada unutra je 0039. Ima li ikakve šanse da upucam jezik unutra.
    Poslije svakog pokušaja sa RSD-om mobitel se ne pali nego moram na TP ga "oživjet". Nekad sam sa P2k easy morao riješavat stvar, ali niti na jedan način jezik ne ulazi unutra. Već mi je dosadilo radit TP, pa sam privremeno odustao od posla. Eh, da MP sa 0037 LP-om ne može se upucati!?
    Mobitel sam dobio mrtav, pa ne znam šta je bilo unutra prije ovih monstera, ali smatram da to baš i nije bitno.

Pozdrav!!!
    bitan je bootloader. reci mi koji je boot gore. Prvo ćeš morati upucati 07.D0 boot, a onda preko MFF-a jezik.

Ili skini 55R, pa preko MSS-a upucaj gore. On ti sadrži 2F LP

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Ubio sam V525 @ V600 sa repstudiom
    By hank01 in forum Motorola
    Odgovora: 3
    Posljednji post: 03-02-2007, 00:35
  2. Upgrade na v600 - tutorial
    By ihaladin in forum Motorola
    Odgovora: 111
    Posljednji post: 13-03-2006, 22:05
  3. Upgrade na v600 - tutorial