1.) Imao sam V525 i prije negdje 6 mjeseci sam na njega stavio software od v600 - stavljao sam ga točno kako je tu opisano -> http://www.mob453.com/phones/motorola_v600/
2.) Pošto je taj mob i dalje bio kodiran na VIP, htio sam ga otključat za sve ostale kartice i pročitao sam na ovom forumu da se to napravi vrlo jednostavno preko kompa
3.) Skinuo sam s interneta REPSTUDIO i RSD LITE
4.) Otvorio sam repstudio i on je prepoznao mobitel ("Connected"), zatim sam odabro Phone Type > V600 i stisnuo na repair
5.) Kada se pojavio prozorčić u kojem je je pisalo da stisnem * # i da ne puštam dok mob opet ne bude "connected", napravio sam tako
6.) Ne znam zašto, no postupak sam ponovio još jednom, ali sam sada drugi puta zabunom pustio tipke * # i prekinuo postupak
7.) Probao sam upalit mob, no sve što se dogodilo je da su tipke zasvjetlile na par sekudni (ekran ne) i mob se opet izgasio, napominjem, ekran se nije palio
8.) Opet sam prikopčao mob na data kabel i ušao u repstudio, pritisnuo sam *# da prepozna mob i prepoznalo ga je, opet sam izabrao v600 i ponovio postupak -> kada se pojavila poruka tipa ("Now powerup your phone in flash mode and flash it") otvorio sam RSD lite
9.) Na kompu sam imao ova 4 flasha:
SE6452AXXP10F9_V600_ME0.shx
TRIPLETS_G_0B.09.38R_reflash.shx
TRIPLETS_G_0B.09.58R_LP0039_JPJAVA_G_0B_TRIPLET_08 _01R_SE7400AXXXX1C9_1FF.shx
TRIPLETS_G_0B.09.72R_LP0032_JPJAVA_G_0B_TRIPLET_04 _05R_SE6424AXXT11D4_1FF.shx (nisam ziher, al pretpostavljam da je ovaj bio gore)
a)Probao sam staviti sva tri i kod ovih 38R, 58R, 72R stvar se prekine par sekundi prije početka i piše status FAIL
b)A kod ovoga "SE6452AXXP10F9_V600_ME0.shx" dođe do kraja i piše Powering Up Phone ili nešto tako slično i status cijelo vrijeme stoji na 0%, kada sam drugi puta probao stavit isti taj na kraju postupka se pojavila poruka -> "Now Power Up Your Phone Manually" pritisnuo sam *# i status je bio FINISHED...
9.) Podaci o mobu u RSD lite bili su Software type: SE6452AXXP10F9 (tj. tako nešto slično), a Flex type: ...................... (te točkice su me začudile)
10.) Odspojio sam mob i kada sam ga išao uključit opet ista situacija, na par sekundi zasvjetle tipke i to je to... ekran cijele vrijeme mrtav
11.) Mob više ne reagira ni na što... stavim ga punit -> ništa, pokušavam ga upalit -> ništa, apsolutno ništa...
Pretražio sam detaljno forum i vidio da je jako sličnu situaciju imao i Ghost Face, ovom prilikom mu se zahvaljujem jer me u kasnim večernjim satima putem MSN pokušao spasit, ali ništa...
Evo, nemam konkretnih pitanja, samo me zanima vaše mišljenje o tome, nije mi previše žao što sam ubio mob jer sam ga ionako imao rekordnih godinu i pol, a i vrijeme je da nabavim novi... no nije da mi ne bi bilo drago ako bi se ovaj ikako mogao oživjet...
Unaprijed puno Hvala!

Odgovori uz citat

Bookmarks