Odnesi uredjaj nek ti ga zamjene ili poprave jel ocito ima gresku..
To se dogadja vjerovatno jel ti vanjski dio displaya (koji derektira dodir) stoji nakrivo pa kad dotaknes display, pritisnes i matricu pa dode do preljevanja boja..
Imam sljedeći problem sa navedenim iPAQ-om...naime, kada tapkam olovkom po desnoj strani ekrana dolazi do preljevanja boja, nešto tipa kad prstom pritisnete LCD ekran...inače, uređa je kupljen u dućanu, nikad nije padao il nekaj slično, te ima garanciju...jel zna netko u čemu je problem i zašto se to događa?
Odnesi uredjaj nek ti ga zamjene ili poprave jel ocito ima gresku..
To se dogadja vjerovatno jel ti vanjski dio displaya (koji derektira dodir) stoji nakrivo pa kad dotaknes display, pritisnes i matricu pa dode do preljevanja boja..
žao mi je ,ali čitao sam o tome na netu,to je skroz normalno na tom uređaju...dakle normalna pojava...ja sam čitao da kad tipkaš po određenom mjestu(ne znam toćno kojem)dolazi do te pojave u lijevom i desnom gornjem kutu moba...
Di si to pročitao?
Inače, uređaj je zbilja mrak, sve 100% funkcionira, brz je (u odnosu na Vario koji sam imao prošle godine), ali nisam očekivao takvu grešku, još pogotovo ak je to normalna pojava...
Nisam to primjetio na njemu tako da sumnjam da se radi o normalnoj pojavi.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
neznam ja ga imam i sve je 5, naravno mozda glupost ali da li si stavljao zastitne folije na ekran?
Nisam stavljao nikakve zaštitne folije na ekran...danas sam ga odnio u servis (imam garanciju i račun) i rekli su da se to inače ne događa, da se radi o tvorničkoj greški i navjerojatnije ću dobiti novi uređaj, eto...
hmm pa čuj trebao bi stavljati se te folije da si neizgrebeš ekran. jer nakon dužeg takvog korištenja se to zna desiti....
Bookmarks