I meni je zapeo za oko taj HP i dobio sam dobru ponudu za njega (2300 kn) pa ga idem ovih dana pogledati. Inače se dvoumim između HTC TyTn-a i ovog
Po meni dobar uredaj po zanimljivoj cijeni i direktna konkurencija Compact-u II.
Naravno uz puno jaci procesor.
Ima ga tko ili je barem radio na njemu ?
![]()
ONE X & Sensation & Desire by HTC
I meni je zapeo za oko taj HP i dobio sam dobru ponudu za njega (2300 kn) pa ga idem ovih dana pogledati. Inače se dvoumim između HTC TyTn-a i ovog
Jedan clan foruma ga je imao prije par tjedana: http://www.gadgethive.com/hp.htm
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Ako imas mogucnost kupnje TyTN tu stvarno nema dvojbe, barem ja tako mislim.Izvorno postao Prophet1986
Ma i meni se čini suludo uspoređivati takva dva uređaja ali čuo sam da TyTN ima neke glupe bugove... Ali svejedno sve više naginjem na TyTN-a, ta tipkovnica i jog wheel me previše privlače
Za koje titanove bugove si cuo ?
čuo sam da ljudi imaju problema sa screen alignmentom, da nekad ne prepoznaje microSD karticu, da stylus zna zapeti u utoru... i to bi otprilike bilo to što sam dosad čuo, volio bih da me razuvjerite i dokažete mi kako su svi ti ljudi obični lažljivci koji ne žele da si kupim TyTn-a
Normalno da su zavidni jer vecina ne moze doci do TyTN-aIzvorno postao Prophet1986
![]()
p.s. ovo ukljucuje i mene - jos neko vrijeme![]()
nisam ni ja još u punoj moći kupovine TyTN ali još mi nije sjela sva lova koju sam zaradio... but soon, very soon...
Evo razuvjerit cu te i reci ti da do sada nisam imao tih problema..Izvorno postao Prophet1986
![]()
Imao sam nekih drugih..
kakvih? nešto ozbiljnije gluposti ili gluposti na koje se s vremenom navikneš?
Definiraj "obziljne gluposti"![]()
Nije ugrozen normalan rad..
Vidio sam ovog malog HPića u media marktu u Grazu. Nisam mu se mogao načuditi koliko je brz i ono kaj je najvažnije super je lagan. Dobra konkurencija novim HTCima al mislim da je TyTN za mene još uvijek broj 1
Svaki je brz kada je nov, odnosno bez dodatnih programa.Izvorno postao ninom
![]()
![]()
![]()
![]()
šta ozbiljno!? Nisam to znao!!!Izvorno postao kokibj
![]()
Bookmarks