Čitam nadimak najnovijeg člana i razmišljam ima li ta osoba minimum kulture ili ne?
Moje je mišljenje da bi trebalo postaviti neke granice kod odabira nadimka, kad već neki nemaju minimum samokontrole.
Zanima me mišljenje drugih?
Treba
Ne treba
Svejedno mi je
Čitam nadimak najnovijeg člana i razmišljam ima li ta osoba minimum kulture ili ne?
Moje je mišljenje da bi trebalo postaviti neke granice kod odabira nadimka, kad već neki nemaju minimum samokontrole.
Zanima me mišljenje drugih?
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Da nadimak target! Mislim stvarno! Ili si mislio na pizd.... ?ma capan će to rješiti zar ne?
I'd tell all my friends but they'd never believe me,
They'd think that I'd finally lost it completely.
Taj je tip stvarno neki maloumnik... no cudi me sto ih nema vise...
nadimak target je super!!!!!!! onaj tip je fakat seljacina, cim neko vidi takav post,treba ga prijaviti moderatoru
kakav post??? koji je problem sa nadimkom target???
It's nice to be important, but it's more important to be nice
lol... mozda je zappan maknuo... ne znam vise gdje je to bilo...
aj pojasnite mi, sta je bilo?
frajer se je nazvao ***** materina, to mu je takodjer bila i lokacija, a post nije bio nista ostroumniji... mislim da si mozes i sam zamisliti kakvoga je sadrzaja bio...
malo zaostajem sa vremenom, ja mislio da je target . . . ali dajem glas da treba ogranicit izbor nadimaka (ako se moze)
Evo playeru malo potražio po postovima... pogledaj ovdje: http://cafe.mobil.hr/showthread.php?...4378#post14378
Tip je primitivčina kakve nema, ne znam dal bi se smijo il plakao...
Definitivno ga treba "PONIŠTITI" (kako bi rekli u Nikiti)!!
A pogledajte mu molim vas user profil... ma tip je idiot. Jedino što nikad ne znaš kad će se vratiti pod drugim imenom kad ga se izbriše.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Tocno to, ne znam dal bi plakao ili se smijao... ali stvarno tip je neki imbecil...
Koji idiot . . . udario mu nacionalizam u glavu
Ne zna on što je nacionalizam...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
ma debil koji je samo htio zajebavati, mislim da nema tu nikakvog nacionalizma
Ma smiješna majmunčina, ne treba se obazirati na kretena, dok ne pretjera.
treba ga lijepo obrisat
Na ražanj s njim!![]()
ma mogu ograničit, budem neke takve riječi stavio u filter... nisam očekivao da će baš tak neki biseri se stvarati na forumu..
ali tko će ljudske ideje neprimjerenih riječi našeg jezika unaprijed sve pogoditi, ili da tu nastavimo dopisivati sve riječi koje treba zabranit? (retoričko, op.a.)
ma nemozes sve rijeci zabraniti, uvijel ce se naci neka koju nemas treba samo takve debile odma obrisati i gotovo
Točno.Vjerovatno takvih luđaka nije bilo previše do sada(ne znam) ali čini mi se da je htio baš paniku u redovima,zašto mu to dati?Poslao: coma_zgb
ma nemozes sve rijeci zabraniti, uvijel ce se naci neka koju nemas treba samo takve debile odma obrisati i gotovo
Ma jasno, ovo je forum samo za nas pristojne, što nemamo prljave misli i nekakve bolesne insinuacije!
![]()
A ti si nam vođa! A ni coma nije loš! U svakom slučaju imamo mašte!
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
hvala
Mislio sam na tipa koji se nazvao p**** m... , a ne na targeta kojemu moja isprika ako sam ga povrijedil. Svi mi imamo ponekad prljave misli , ali jedno su misli, a drugo je obično prostačenje. Ako je tip htio samo izazvat reakciju, neka mu bude. U svakom slučaju to više govori o njegovoj kulturi nego o našoj "panici". Ako se vrati pod drugim nadimkom i bude se ponašal pristojno znači da ipak ima nade za njega. Nije prvi koji se nije na početku snašal. A ako opet želi provocirat , vjerujem da neće dugo.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Ovaj naš forum je "mila majka" kakvih ima.Drago mi je što je tu tako dobra ,pametna i normalna ekipa koja zna prepoznati provokatore i navrijeme spriječiti loše vibre i tuđe frustracije.![]()
Bookmarks