pokuso sam ugasiti pin jer imam jedan mob a 2 kartice i kad god ubacim tele moram ukucati pin. na vipu imam za ugasiti a kad ubacim tele nema te opcije.
pokuso sam ugasiti pin jer imam jedan mob a 2 kartice i kad god ubacim tele moram ukucati pin. na vipu imam za ugasiti a kad ubacim tele nema te opcije.
Ja isto nemogu iskljucit provjeru i to me zivcira jer taj mob stalno palim i gasim...
....ne može.
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
ah bas sam se nado da ce me neko usrecit sa pozitivnim odgovorom a ono nista. izgleda da cu morat uzeti jos jedan mob jer ovo mjenjanje me ubija a jos vise taj pin sugavi.
Postoji jedan način kako da ugasite pin na tele2! Ja sam na svom uspio.
U samom izborniku mobitela nikako , ALI potrebno je imati dual sim adapter….
Postupak je vrlo jednostavan….na tom adapreru ubactie tele2 i još jedu karticu drugog operatera i pri uključanju odaberete tele2 , nakon toga potražite u izborniku funkciju gašenja pin-a i potvrdite i stvar riješena!
Evo samo neznam kako se koji adapteri ponašaju ja sam korsisto kineski , univerzalni , koji izgleda kao mala folija, bez ikakvih zadebljanja na mobitelu i rezanja sim katice…
Ja sam isto htio kupiti taj adapter da mogu koristit dvije kartice u mobu , ali na mojoj tadašnjoj nokiji 6030 nije prebacivalo dobro iz jedne na drugu mrežu, malo je štekalo , pa nisam onda uzeo…
Tako da kupnja ovag adaptera bi bilo idealno rješenje za tebe pero…..ukoliko sve funkcionira na tvom mobitelu kako treba.
A za ostale koji bi željeli samo isljučiti pin , pokušajte zamoliti nekog u nekom dučanu ako pronađete taj adapter da vam ga da, da ga malo isprobate pa si isključite…..
I thnx inovatoru što je otvorio ponovo ovu temu da sam mogo ovo napisati
Pozdrav………
a kolko to kosta? i di ima za nabaviti
Bookmarks